Főoldal > AKTUÁLIS > Fuss virtuális edzővel!

Fuss virtuális edzővel!

edzőfutássportvirtuális
0

Írta:

Az adidas új sztáredzője bárkit könnyedén felkészít egy félmaratonra – Pálinger Kati, Erdei Zsolt, Harsányi Levente, Kovács ” Kokó” István, Vajda Attila és Vuity Tvrtko ezért együtt álltak rajthoz, hogy próbára tegyék a valós idejű digitális személyi futótrénert, az adidas miCoach-ot. Akár kezdők vagyunk, akár már évek óta sportolunk, jó eredményeket szeretnénk elérni. Nem számít, […]

Az adidas új sztáredzője bárkit könnyedén felkészít egy félmaratonra – Pálinger Kati, Erdei Zsolt, Harsányi Levente, Kovács ” Kokó” István, Vajda Attila és Vuity Tvrtko ezért együtt álltak rajthoz, hogy próbára tegyék a valós idejű digitális személyi futótrénert, az adidas miCoach-ot.

Akár kezdők vagyunk, akár már évek óta sportolunk, jó eredményeket szeretnénk elérni. Nem számít, hogy csak öt kilométert szeretnénk lefutni, vagy a harmadik maratont, az adidas miCoach segít, hiszen minden fontos paramétert figyelembe véve– szívritmus, életkor, tempó – valós idejű támogatást nyújt edzés közben ahhoz, hogy hatékonyan valósíthassuk meg céljainkat, lehetővé teszi azt, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból.

adidas2.jpg ()

 

 

Az adidas miCoach egy edzésrendszer, de ezen belül két megoldást kínál.

Azoknak, akik most kezdenek el edzeni, vagy eddig nem a saját céljuk elérése volt a legfontosabb, a miCoachZone lehet a tökéletes választás. A miCoach Zone edzés közben EKG pontossággal méri a pulzust, a hozzá tartozó karpánton pedig ennek megfelelően azonnal megjelenik az aktuális pulzuszóna. Mivel a karpánton a miCoach Zone színes LED lámpái folyamatosan jelzik, hogy mely szívritmus zónában van a felhasználó, így mindig egyértelmű, hogy mikor kell tartani a tempót, gyorsítani, vagy éppen lassítani.

A miCoach Pacer-rel függetlenül attól, hogy valaki csak most kezd el mozogni, vagy már a harmadik maratonra készül, a kitűzött cél egyszerűen elérhető. A miCoach Pacer központi egysége folyamatos vezeték nélküli kapcsolatban áll a mellkasra erősített EKG pontosságú pulzusmérővel és a lépésszámlálóval, hogy valós időben rögzítse az edzés statisztikáit. A miCoachPacer emellett egy igazi személyi futótréner is, mivel a szívritmus alapján folyamatos, hallható utasításokkal segíti a futót, hogy a megfelelő pulzuszónában maradjon és betartsa az edzéstervet. Ha futás alatt nem csak az edzőt hallgatnánk, a miCoach Pacer-hez bármely MP3 lejátszó egyszerűen csatlakoztatható.
A www.adidas.com/micoach weboldalon nyomon követhető az egyéni fejlődésünk, edzésterveket készíthetünk, vagy éppen megoszthatjuk eredményeinket másokkal.

Jelenleg az adidas „sztárcsapata” is új edzőjével, a miCoach-al készül a májusi K&H félmaraton váltóra, így most Pálinger Kati, Weisz Fanni, Erdei Zsolt, Harsányi Levente, Kovács ”Kokó” István, Vajda Attila és Vuity Tvrtko is kipróbálhatta, hogy milyen egy valós idejű digitális személyi edzővel futni, a végeredményt pedig mindenki maga is láthatja majd május 15-én a Kossuth téren.

Forrás: Adidas

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X