Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le Kurt Cobain botrányhős özvegye!

Így fogyott le Kurt Cobain botrányhős özvegye!

botrányhősegészségéletmódétrendmozgás
0

Írta: and

Courtney Love egykor énekesnőként és színésznőként került be a köztudatba, ma viszont már inkább csak Kurt Cobain botrányhős özvegyeként szerepel a médiában: olykor feltesz magáról pár provokatív képet az internetre – néha például fiatalabb fiúkkal fotózza magát az ágyban, vagy épp alig visel valamit a közzétett fotókon. A drogmámoros partikról is elhíresült híresség láthatóan senki […]

Courtney Love egykor énekesnőként és színésznőként került be a köztudatba, ma viszont már inkább csak Kurt Cobain botrányhős özvegyeként szerepel a médiában: olykor feltesz magáról pár provokatív képet az internetre – néha például fiatalabb fiúkkal fotózza magát az ágyban, vagy épp alig visel valamit a közzétett fotókon.

A drogmámoros partikról is elhíresült híresség láthatóan senki mást nem hajlandó követni – sem helyes viselkedésben, sem pedig diétában. Bár korábban évekig Gwyneth Paltrow-hoz hasonlóan a makrobiotikus táplálkozás híve volt, így főként szezonális, természetes, nem tartósított, és az adott éghajlaton található ételeket fogyasztott, emellett a tejtermékeket, a húst és a tojást is mellőzte.

Viszont a 46 éves hírességnek elmondása szerint nem felelt meg ez a diéta, mert Gwyneth szakácskönyvéből főzőcskézve jó pár kilót felszedett. „Azt hittem, így elkerülnek majd a pluszkilók, aztán szembesültem azzal, hogy 82 kilóra híztam” – nyilatkozta Courtney.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Wellness Cafe szerint viszont a sztár súlygyarapodásának sokkal inkább a rendszertelen és egészségtelen életmódhoz, a jelentős alkoholfogyasztáshoz és a kevés sporthoz lehet köze, ám a rocksztár özvegye azt állítja, ő egészségesen él. 

Ennek ellenére 2007-ben azt pletykálták róla, hogy gyomorgyűrűvel adott le négy hónap alatt 23 kilót. Courtney viszont azt állítja, ilyesmi eszébe sem jutott. „Két főétkezést diétás shake-ekkel helyettesítettem” – árulta el. Ezen kívül akkor hagyta abba a szénhidrátok fogyasztását, és inkább zöldségeket, illetve halat kezdett enni.

Emellett ekkor kezdett a mozgásra is sokkal jobban figyelni: megszerette a futást, amit nemcsak a természetben, hanem futógépen is gyakran űz, illetve nagyon megkedvelte a jóga- és Pilates-órákat is.

Fotók: Profimedia.hu

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X