Főoldal > AKTUÁLIS > Nőies és szexi a tehetségkutató zsűritagja – így csinálja!

Nőies és szexi a tehetségkutató zsűritagja – így csinálja!

diétaénekesnőmozgástehetségkutatózsűri
0

Írta: and

Ha gyakran olvasod a magazinok sztárhíreit, te is láthattad Christina Aguilera testsúlyának váltakozását: míg 2010 januárjában szinte már túlságosan vékony volt, szeptemberre jó néhány pluszkiló kúszott fel rá. Ezt egyesek azzal magyarázzák, hogy az énekesnő evésbe fojtotta bánatát, mivel Bionic című lemezét sem a közönség, sem a kritikusok nem fogadták túl lelkesen, ráadásul a sztár […]

Ha gyakran olvasod a magazinok sztárhíreit, te is láthattad Christina Aguilera testsúlyának váltakozását: míg 2010 januárjában szinte már túlságosan vékony volt, szeptemberre jó néhány pluszkiló kúszott fel rá. Ezt egyesek azzal magyarázzák, hogy az énekesnő evésbe fojtotta bánatát, mivel Bionic című lemezét sem a közönség, sem a kritikusok nem fogadták túl lelkesen, ráadásul a sztár házassága is tönkrement.

Az aranytorkú híresség súlya télen valószínűleg tovább gyarapodott, hiszen elmondása szerint a Halloweentől januárig tartó időszakban a sok családi ünnep miatt képtelen diétázni, és a mozgást sem erőlteti.

christinacikk.jpg ()Ám az első tavaszi napsugarakkal valószínűleg megjött a kedve a sporthoz, illetve egészséges étrendjéhez is visszatérhetett, hiszen a most indult amerikai tehetségkutató műsor, a The Voice zsűrijében elképesztően szexinek és nőiesnek láthatja őt a közönség.

Christina egy külföldi weboldal értesülései szerint a hét 6 napján egészségesen táplálkozik, így főleg zöldségeket és sovány húst fogyaszt, ám a hetediken azt eszik, amit csak megkíván. Egy másik weboldal szerint pedig a világsztár étrendjében minden étkezéskor szerepelnek hideg és forró, valamint ropogós és puha ételek.

A meleg étel lehet például párolt zöldség, a hideg pedig nyers saláta, a ropogós például répa vagy mogyoró, a puha pedig tojás, joghurt vagy leves. Mindezeket állítólag saját szakácsa készíti el számára.

Ami a mozgást illeti, az énekesnő hetente többször táncol, akár órákon keresztül is. Burlesque című filmjére napi 14 órás táncpróbákkal készült fel, emellett pedig heti öt alkalommal súlyzós edzéseket is végzett Tee Sorge-al. A mozi forgatása előtt Christina nem evett fehér ételeket: cukrot, kenyeret és rizst – ezeket sovány hússal és teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérrel helyettesítette. 

Fotó: Profimedia.hu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X