Főoldal > AKTUÁLIS > Őrült diétákkal sanyargatja testét Lady Gaga!

Őrült diétákkal sanyargatja testét Lady Gaga!

diétaextrémkoplalásmozgás
0

Írta: and

Lady Gaga neve mára egyet jelent az extrém külsővel, a látványos és a legapróbb részletekig megtervezett show-val, és sokak szerint az elképesztő diétákkal is: a 25 éves énekesnő állítólag a végletekig elmegy, hogy megőrizze karcsú alakját. Külföldi lapok beszámolói szerint 2009-ben hat alkalommal került kórházba, mert nem evett, viszont szinte minden nap kemény táncpróbákon vett […]

Lady Gaga neve mára egyet jelent az extrém külsővel, a látványos és a legapróbb részletekig megtervezett show-val, és sokak szerint az elképesztő diétákkal is: a 25 éves énekesnő állítólag a végletekig elmegy, hogy megőrizze karcsú alakját.

ladygagacikk.jpg ()Külföldi lapok beszámolói szerint 2009-ben hat alkalommal került kórházba, mert nem evett, viszont szinte minden nap kemény táncpróbákon vett részt. Emiatt az év végén, egy koncerten elesett a kimerültségtől, 2010 januárjában pedig le is kellett mondania egy fellépést, mert rosszul lett a színfalak mögött.

Mások arról számoltak be, hogy a világsztár a koplalós periódusok után pukkadásig teletömi magát egészségtelen nassolnivalókkal, majd bűntudata támad, és megint napokig nem fogyaszt rendes ételt.

Arról is pletykálnak Lady Gaga háta mögött, hogy Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le, később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni. Ez utóbbi csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.

Koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint az énekesnő tofut, pulykaszeleteket, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet piritóst, és néhány korty fehérbort sem von meg magától.

Egy brit lap a világsztárt is megkérte, tisztázza a diétájáról szóló híreszteléseket, mire Lady Gaga úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.

Más források szerint Lady Gaga is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi. Ennek értelmében napi öt étkezést iktat be, heti ötszöri edzéssel, ami alkalmanként 25 percnyi testmozgást jelent. Az énekesnő ilyenkor kardio- és hasizomerősítő-gyakorlatokat végez, és legalább öt percen keresztül ugrókötelezik is, emellett a táncpróbák és a fellépések során sem kíméli magát.

Fotó: Profimedia.hu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X