Főoldal > AKTUÁLIS > Semmi sült étel: így marad karcsú és energikus Cameron Diaz!

Semmi sült étel: így marad karcsú és energikus Cameron Diaz!

diétaétrendfitneszmozgás
0

Írta: and

Ha Cameron Diaz nevét hallod, A maszk, a Féktelen Minnesota, a Charlie angyalai és a Shrek-mozik mellett talán neked is a színésznő sportos életmódja ugrik be először. Hiszen a szőke, kék szemű sztár arról is ismert, hogy az elmúlt évek során a mozgás számára életformává vált – ez lehet az egyik titka annak, hogy 38 […]

Ha Cameron Diaz nevét hallod, A maszk, a Féktelen Minnesota, a Charlie angyalai és a Shrek-mozik mellett talán neked is a színésznő sportos életmódja ugrik be először. Hiszen a szőke, kék szemű sztár arról is ismert, hogy az elmúlt évek során a mozgás számára életformává vált – ez lehet az egyik titka annak, hogy 38 évesen is neki van a legszuperebb alakja, illetve az ő lábai a legfantasztikusabbak egész Hollywoodban.

A 175 cm magas színésznőnek a Charlie Angyalai című filmjére való felkészülés óta életeleme a mozgás: ekkor tudatosodott benne, hogy a rendszeres sport nem kínszenvedés, hanem olyan tevékenység, melyben jól érezheti magát.

profimedia-0089079097.jpg ()Cameronról szinte mindenki tudja, hogy imád szörfözni és úszni, de emellett minden nap órákat tölt a konditeremben is, ahol különös figyelmet szentel has- és karizmai, illetve elképesztően izmos lábai formálására.

A színésznő manapság már arra is nagyon figyel, hogy mi kerül a tányérjára, de mint nemrég egy interjúban bevallotta, ez nem volt mindig így: korábban gyakran fogyasztott gyorséttermi kosztot és sört, ha épp ahhoz volt kedve.

„Manapság már nem eszem sült kajákat, ehelyett tudatosan étkezem – mondta a szőke világsztár, majd hozzátette – megfelelően kell táplálni a testünket, és mindig észben kell tartani, mi a legjobb nekünk.”

Ezt figyelembe véve a 38 éves híresség szénhidrátot csak mértékkel fogyaszt, illetve gyorséttermi kosztot csak nagy ritkán engedélyez magának – kizárólag akkor, ha mindennél jobban megkívánja.

De Cameront saját bevallása szerint elsősorban nem diétájától, és nem is csak a mozgástól marad fitt, kiegyensúlyozott és boldog: a sok nevetést és a rendszeres, jó szeretkezéseket tartja igazi csodaszernek. Ennek pedig sármos pasija, a baseball-játékos Alex Rodriguez is szívből örülhet.

Fotó: Profimedia.hu

Stressz és a szex


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X