Főoldal > AKTUÁLIS > Szerelme miatt lett sportos az Alkonyat-mozik szexi sztárja!

Szerelme miatt lett sportos az Alkonyat-mozik szexi sztárja!

életmódétrendsportszerelem
0

Írta: and

Talán veled is előfordult már, hogy egy kapcsolat első heteiben változást észleltél magadon: többet ettél és heverésztél a szerelmeddel, a felkúszó pluszkilókkal mit sem törődve. Ám Nikki Reeddel ennek épp az ellenkezője történt: az Alkonyat-mozik Rosalie-ját alakító színésznő a barátja miatt lett egészségesebb és sportosabb. A 23 éves, Los Angeles-i születésű sztár 2009-ben nyilatkozta azt, […]

Talán veled is előfordult már, hogy egy kapcsolat első heteiben változást észleltél magadon: többet ettél és heverésztél a szerelmeddel, a felkúszó pluszkilókkal mit sem törődve. Ám Nikki Reeddel ennek épp az ellenkezője történt: az Alkonyat-mozik Rosalie-ját alakító színésznő a barátja miatt lett egészségesebb és sportosabb.

A 23 éves, Los Angeles-i születésű sztár 2009-ben nyilatkozta azt, hogy amióta a hajómágnás Paris Latsisszel jár, letette a cigarettát, illetve felfedezte a szabadban történő mozgás örömeit: kedvesével gyakran jártak túrázni, vízisíelni, és a színésznő a windszörföt is kipróbálta. Azóta a szerelem ugyan véget ért, de Nikki a szép emlékek mellett új életmódját is megőrizte.

nikkicikk.jpg ()Elmondása szerint ez nemcsak azért jó számára, mert energikusabbnak és boldogabbnak érzi magát a bőrében, hanem azért is, mert így jobban bírta az Alkonyat-mozikat megelőző kemény, részben harcművészeti felkészülést.

„Nagyon megerőltető volt. Emlékszem, leszálltam a repülőről, és megnéztem a beosztásom, melyben ez állt: ’remélem, minden szereplő hozott magával edzőcipőt, mert holnap kezditek az edzést’. Ezt korábban senki sem mondta nekünk, nem voltunk erre felkészülve” – árulta el Nikki a Napfogyatkozás (Eclipse) forgatása után.

Minden egyes napon, amikor nem forgattunk, két vagy három órás edzésen vettünk részt, majd személyi edzés következett mindenkinek. Úgy éreztük magunkat, mint az atléták: ettünk, edzettünk, aludtunk, majd kezdtük az egészet elölről” – tette hozzá a 166 cm magas színésznő.

Ennek ellenére nem sokallt be a mozgástól, sőt, beiratkozott egy konditerembe, és új szenvedélyt is talált magának: újabban bokszolni jár, ami az erősítés mellett az állóképességet is remekül javítja. Emellett fekvőtámaszozik és guggolásokat csinál az edzőteremben, a futópaddal viszont nem szimpatizál, mert túlságosan monotonnak tartja.

Nikki kedvenc étele a sushi, és több hírességhez hasonlóan ő is azt vallja, hogy kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásra kell törekednünk. Ezért, ha a színésznőéhez hasonló testre vágysz, a WellnessCafe szerint egyél három óránként, tarts mértéket, viszont óvakodj a nassolnivalóktól és az este 6 utáni, kiadós vacsoráktól!

Fotó: Profimedia.hu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X