Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csinos és fitt a Tuti gimi szexi sztárja!

Így marad csinos és fitt a Tuti gimi szexi sztárja!

diétaedzésétkezésmozgásszínésznő
0

Írta: and

Sophia Bush-t nem érheti az a kritika, hogy a hollywoodi sztárok közt még mindig népszerű „nullás méretre” törekedne, hiszen a 29 éves színésznő mindig is büszke volt egészségesen nőies alakjára, amit eszébe sem jut fogyókúrákkal megőrizni. A Tuti gimi című sorozat, illetve a Dögölj meg, John Tucker és az Országúti ámokfutó című filmek szexi sztárja […]

Sophia Bush-t nem érheti az a kritika, hogy a hollywoodi sztárok közt még mindig népszerű „nullás méretre” törekedne, hiszen a 29 éves színésznő mindig is büszke volt egészségesen nőies alakjára, amit eszébe sem jut fogyókúrákkal megőrizni.

A Tuti gimi című sorozat, illetve a Dögölj meg, John Tucker és az Országúti ámokfutó című filmek szexi sztárja a Harley Pasternak 15 éves kutatómunkáját dicsérő 5 faktoros diéta követője, aminek értelmében napi ötször eszik, minden alkalommal ügyelve az ételek mennyiségére és minőségére.

A 163 cm magas színésznő a napi ötszöri étkezés során hozzájut a legfontosabb tápanyagokhoz, mint például a fehérjékhez, rostokhoz és ballasztanyagokhoz, valamint némi szénhidráthoz és zsírhoz. Emellett a folyadékpótlást is nagyon komolyan veszi: sok vizet iszik, különösen, ha otthon, a forró Kaliforniában tartózkodik.

Ez a diéta heti ötször 25 perc edzést javasol követőinek, akik közt Sophia mellett olyan hollywoodi sztárokat találunk, mint Leighton Meester, Miley Cyrus, Mandy Moore, Eva Mendes, Milla Jovovich vagy Rachel Weisz.

A színésznő edzései Harley Pasternak útmutatásai nyomán 5 perc kardio bemelegítéssel kezdődnek, ami lehet például lépcsőzés, futás vagy biciklizés. Ezt 5 perc felsőtest-, majd ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés követ. Ezután 5 perc popsi- és hasizom-erősítés, végül 5 perc kardio következik.

A szép híresség viszont azt is nagyon fontosnak tartja, hogy a sportban mindig örömét lelhesse, így a heti ötször 25 perces edzések mellett szívesen megy lovagolni, illetve nagyon szeret személyi edzőjével, Jason Walsh-sal bokszolni.

„Imádok bokszolni! Ebben nemcsak az a nagyszerű, hogy nőként is borzasztóan erősnek érezheted magad, hanem az is, hogy remekül levezetheted a stresszt és az agressziót” – árulta el egy interjúban a gyönyörű sztár, aki elmondása szerint tudományos projektként kezeli az egészségét.

Sophia nem szeret továbbá olyan emberekkel vacsorázni, akik annyit esznek, mint egy beteg kismadár. „Olasz származású vagyok, tehát imádok enni. És nem fogok csak azért lemondani a borról, a kenyérről és a tésztáról, hogy valamelyest vékonyabbnak tűnjek” – jelentette ki.

A színésznő szerint az is nagyon fontos, hogy soha ne légy túl szigorú magadhoz, illetve ne higgy el mindent, amit a szépen retusált képeken látsz. „A csontsovány nőknek is van narancsbőrük, de amit a fotóik mutatnak, az időnként nem fedi a valóságot” – mondta a fotós családból származó Sophia, akinek egy-két kiló mínusznál sokkal fontosabb az, hogy mindig érezze remekül magát a bőrében.

Fotók: Profimedia.hu

Simán feszesebb!

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X