Főoldal > AKTUÁLIS > Így masszírozz otthon

Így masszírozz otthon

előjátékillóolajmasszázsmasszázsolaj
0

Írta:

Vannak időszakok, amikor már úgy érzed, hogy párkapcsolatod nem az igazi? Valami hiányzik? Már unalmas, nincs meg a korábbi tűz? Vagy csak szeretnéd picit felpezsdíteni szerelmi életeteket? Érdemes ilyenkor pár praktikát bevetni és felpezsdíteni az intim együttléteket. Erre több módszer is van, melynek az egyik kellemes és finom módja lehet a masszázs. A kettesben történő […]

Vannak időszakok, amikor már úgy érzed, hogy párkapcsolatod nem az igazi? Valami hiányzik? Már unalmas, nincs meg a korábbi tűz? Vagy csak szeretnéd picit felpezsdíteni szerelmi életeteket? Érdemes ilyenkor pár praktikát bevetni és felpezsdíteni az intim együttléteket. Erre több módszer is van, melynek az egyik kellemes és finom módja lehet a masszázs. A kettesben történő kényeztetés, cirógatás, masszázs pozitív mellékhatása lehet, hogy előbb utóbb az előjáték részévé válik.

De milyen környezetre, milyen kiegészítőkre, olajokra van ehhez szükség, hogy tökéletesen elérjük azt a hatást, amit egymásnak szeretnénk nyújtani?

Az első lépés mindenképp a nyugodt környezet. Készítsük elő a helyiséget, ahol együtt szeretnénk lenni. Gyújtsunk meg pár gyertyát, füstölővel pedig finom csalogató illatokat varázsolhatunk a szobába. Vegyünk egy forró zuhanyt, ami már természetesen történhet közösen is. Érdemes minél melegebb vízzel tusolni, hogy a pórusok kicsit kitáguljanak és a később használt olajok, krémek vagy akár egy gél hatóanyagai a masszázs során könnyebben beszívódjanak a bőrünkön keresztül.

Több anyagot is használhatunk, bőven válogathatunk a széles kínálatból. Használhatunk például természetes olajokat, melyekbe különböző illóolajokat keverhetünk. Ha bemegyünk egy boltba, többféle masszázsolajat vagy krémet lehet kapni. Azonban melyik jó nekünk? Találunk egyáltalán olyat, ami kedvünkre való? Ahhoz, hogy ez ne legyen ennyire bonyolult, készítsük el magunk a saját masszázsolajunkat, olyanra, amilyenre mi szeretnénk. Ehhez pusztán azt kell kitalálnunk, hogy mire van szükségünk. Lazításra, élénkítésre?  Az is lehet, hogy éppen kedveskedni szeretnénk és a partnerünk vágyait egy kicsit élénkíteni.

masszazso2.jpg ()

Vegyünk pár illóolajat, annak függvényében, hogy mit szeretnénk elérni. Amennyiben célunk a lazítás, pihenés, akkor 4-5 csepp levendula, narancs vagy például citromfű olajat tegyünk a bázis olajunkhoz. Ezt érdemes főleg a hát, nyak területén alkalmazni. Azt is megtehetjük, hogy alkalmanként változtatjuk az olajokat és mindig más illatot használunk. Épp azt, amihez kedvünk van. Ha egész nap feszültek voltunk és az izmaink is feszesek, akkor érdemes olyan olajat használni, ami az izmokat lazítja. Ilyen például, ugyancsak pár cseppet használva, a rozmaring, levendula, borsmenta. Nyugtató masszázsolajat készíthetünk mandarin és levendula illóolajjal keverve. Felfrissüléshez fenyőféléket érdemes használni. Partnerünk vágyainak fokozására érdemes kipróbálni az ánizst és a jázmint. A hölgyek jobban kedvelik a jázmin édes illatát, míg a férfiaknak nekik inkább az ánizs javasolt. Az illóolajok esetében, azonban ha forrósodik a helyzet, arra mindenképpen figyeljünk oda, hogy nem minden illóolaj használható intimterületen, valamint némelyik az óvszert is károsíthatja. 

Ezért, ha valami izgalmasabbra vágyunk és már az elején tudjuk, hogy mire megy ki a játék, akkor az illóolajok helyett válasszunk illatosított, ízesített masszázs zseléket, géleket, síkosítókat.  Ezek a termékek bőven lehetőségeket adnak, hogy a masszázs során elinduljatok a gyönyör útján. Bátran ki lehet próbálni különböző illatokat vagy akár ízeket – így minden egyben van, ami egy tökéletes előjátékhoz, illetve szeretkezéshez szükséges.

Bármi mellet is döntünk, a lényeg, hogy természetesen az egész testet be kell vonni a játékba a tökéletesség érdekében. Legyünk kreatívak, testileg lelkileg hangolódjunk rá a partnerünkre, lazuljunk el és élvezzük az együttlétek.

Forrás: Well PR

Bűnmentes élvezet – miket rágcsáljunk?

Simán feszesebb!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X