Főoldal > SZÉPSÉG > Így fogyj gyorsan, kényeztetés közben!

Így fogyj gyorsan, kényeztetés közben!

fogyásmasszázs
0

Írta: and

A masszázskezelések egész személyiségedre hatnak, békét árasztanak és nyugalmat adnak, az érintések egész lényedben testi-lelki megelégedést keltenek, és a súlyfeleslegtől is megszabadítanak.

Orosz zsírégető masszázs

Az orosz típusú módszert jelenleg a leghatékonyabb fogyasztómasszázsként tartják számon, Oroszország neves masszőrei állították össze ezt az egyszerű, hatásos, ám fájdalommentes eljárást. A módszer lényege, hogy összetörik a zsírsejteket, ezzel élénkítve a belek perisztaltikus mozgását, speciális zsírégető készítmények segítségével. A zsírsejtek fellazítása elősegíti az anyagcsere gyorsítását, a salakanyagok könnyebb távozását és a narancsbőr eltűnését.

A kezelés sajátos intenzitását testednek szoknia kell. A program mély nyirokmasszázzsal indul, ami segít az ellazulásban és aktivizálja a nyirokkeringést. Az első mozdulatok a bélmozgást beindítva tisztulási folyamatot eredményeznek, a következők pedig a bőrfeszesség megőrzését és a bőr alatti méreganyagok, zsírok lebomlását segítik elő.

A masszírozás hatására fokozódik a vér – és nyirokkeringés, megváltozik a vér eloszlása, a percenkénti pulzusszám és a vérnyomás. A vérkeringés helyi élénkítése csökkenti a vérbőségből eredő keringési zavarokat, a masszírozó kezek pedig úgy hatnak az erekre, hogy a vér a szív felé áramlik, olyan kapillárisokat bekapcsolva a keringésbe, amelyek régóta nem aktivizálódtak.

Egy kúra 15 alkalomból áll, a várható fogyás mértéke kb.10-14 cm. A masszázs akár 2 óráig is eltarthat, ami radikális mértékben éri a szöveteket, a bőrt és a zsírsejteket. Ne lepődj meg, ha utána lila foltok jelennek meg testeden. Ám mivel a vérkeringés intenzíven dolgozik, a foltok gyorsan eltűnnek. A kúra végeztével elég a fenntartó masszázs, ami kéthetente egy alkalmat jelent.

Serkentő olajok

Az eljárás olyan géllel történik, melyben fő hatóanyagok a koffein, a mentol, a citromolaj, a fahéjolaj, az L-carnitin, a gyömbér-kivonat, a rozmaringolaj és a borostyánolaj.

A kiegészítő kezelés során alkalmazott olajkeverék eukaliptuszolaj, fahéjolaj, citromolaj és rozmaringolaj keveréke, ám paprika-kivonattal tovább fokozható a kíván hatás.

Kiegészítő elemek

A masszázs választható eleme a tekercselés, mely során speciális olajat masszíroznak bőrödbe, majd fóliába tekernek. A fólia alatti meleg vérbőséget és nyitott pólusokat eredményez, így felgyorsul az anyagcseréd és gyorsabban bomlanak le a zsírsejtek. Kb. 40 percig kell így feküdnöd, miközben az olaj hol hideg, hol meleg érzetet kelt, így fokozva a vérkeringést, az anyagcserét, valamint a bőrszövetek, az izmok jobb vér-és oxigénellátását.

Az orosz masszázs során alkalmazható még a vákuumköpölyözés, és kiegészülhet ultrahangos kezeléssel is.

Látványos eredmények

A masszírozás hatására javul bőröd felszívó, kiválasztó, érzékelő és hőszabályzó képessége, a vér és nyirokkeringés, de pozitívan hat a csontanyagcserére, a tartásra, és az idegrendszert is jótékonyan stimulálja. Kémiai síkon salaktalanít, méregtelenít, javul a vér savbázis aránya, a bőr védekezőképessége, a masszázs hatására pedig endorfin és szerotonin szabadul fel. Az orosz zsírégető masszázs növeli az életkedvedet, felpörgeti bioritmusodat és relaxációs képességeidet, melyeket hangulati változásokban mérhetsz!

Ne feledd: csodamódszer nem létezik, ha egyéni erőfeszítésekkel (rendszeres testmozgás, ideális diéta) nem fokozod az eljárás hatékonyságát, nem fogod tapasztalni a pozitív változást!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X