Főoldal > AKTUÁLIS > Ke$ha naplója nem titkos többé

Ke$ha naplója nem titkos többé

dalszövegénekesnőkoncertnapló
0

Írta:

Glitter és pezsgő

Azt azonban kevesen tudják, mi bújik meg a figyelemfelkeltő sorok mögött. Toplistás dalainak nagy része saját szerzemény: mindegyikben egy olyan, megtörtént esetet dolgoz fel, amely nagy hatással volt rá. Kiadott albumai élete naplójának egyes fejezeteit jelképezik.

Mint a huszonéveseknek általában, neki is bulik, barátok, szerelmi csalódások és az önmegvalósítás jár a fejében, pusztán abban különbözik a többiektől, hogy meg is zenésíti ezeket a gondolatokat.

Ke$ha korántsem csak a csillogó pillanatokat örökíti meg dalaiban. Egy Paris Hiltonnál töltött este emlékéből született a “Party at a Rich Dude’s House” c. sláger, melyből kiderül, hogyan mulat a felső tízezer: medencék, limuzinok, pezsgő, kaviár, szivar és kicsapongások. Ke$ha kifigurázza az amerikai álom megtestesítőit: szerinte az ilyen partykon kifulladásig isznak, és másnaposan, sokszor a kertben ébrednek fel a hírességek. A dalszöveg amerikai társadalomkritikának sem utolsó.

keshacikk1.jpg ()A glitterporos élet árnyoldaláról, azaz a hazug és álszent barátokról írta “Backstabber” című számát, melyben elmeséli, hogyan csalódott azokban, akik a barátjának mutatták magukat, titokban mégis ellene szervezkedtek. Keményen beszól a hisztis, pletykás és sikereire irigy ismerőseinek, amiért kibeszélik viszonyait, és utánozzák ruhakölteményeit.

A “Kiss & Tell”-ből pedig kiderül, egykori barátját hogyan kapta rajta egy híres popsztárral, akinek nevét természetesen sosem tudhatjuk meg. Csinos celeb-barátnőit számba véve azonban találgathatunk: Katy Perry, Britney Spears, Paris Hilton, Kelly Clarkson vagy Avril Lavigne is szóba jöhet. A dalszövegből kitűnik, mindegy mi történt, kapcsolatuk már a múlté: „remélem tudod, menned kell, tűnj el, nem akarom tudni, mi történt” – kiáltja a szőkeség.

Ke$ha minden sztorija vagány, szabadelvű és lázadó, különleges hangja és feltűnő öltözékei mellett ezzel érte el, hogy albuma tinik millióinak polcán foglal el kiemelt helyet. Egyáltalán nem bánja, hogy élete nyitott könyv, és bárki „belelapozhat” dalain keresztül. Ha valaki Ke$ha titkos naplójának újabb fejezeteire kíváncsi, a június 25-i T-Mobile kapcsolat koncerten választ kaphat kérdéseire.

Az EU Soros Elnökség záró eseménysorozatának egyik kiemelkedő rendezvényeként idén tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a T-Mobile Kapcsolat koncert. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan idén is több százezer embert várnak a budapesti ’56-osok terére 2011. június 25-én.

Forrás: www.avantgardegroup.hu

Fogyj velünk – 5 fogyitrükk!

Simán feszesebb!

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis!


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X