Főoldal > AKTUÁLIS > Személyi edzője elárulta Rihanna bombaformájának titkát!

Személyi edzője elárulta Rihanna bombaformájának titkát!

bombaalakedzésegészségénekesnőtáplálkozás
0

Írta: and

Rihannát egyre többen támadják, hiszen legújabb, Man Down című videójában azt láthatjuk, hogy lelő egy erőszakoskodó férfit. Ám rajongói most is az extrém stílusáról és szókimondó szövegeiről is ismert, barbadosi származású énekesnő mellett állnak, és szerintük azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy zenéje mellett alakja és kondija is elképesztő. Ebben jelentős szerepe van a […]

Rihannát egyre többen támadják, hiszen legújabb, Man Down című videójában azt láthatjuk, hogy lelő egy erőszakoskodó férfit. Ám rajongói most is az extrém stílusáról és szókimondó szövegeiről is ismert, barbadosi származású énekesnő mellett állnak, és szerintük azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy zenéje mellett alakja és kondija is elképesztő.

Ebben jelentős szerepe van a 23 éves sztár személyi edzőjének, Ary Nuneznek, aki a közelmúltban megosztotta a világgal RiRi fittségének titkát. A sztáredző is azt vallja, hogy nem kőkemény edzéssel és szigorú diétákkal lehet látványos és tartós eredményt elérni, hanem azzal, ha az egészséges életmódot nemcsak megszeretjük, hanem életformánkká is tesszük.

Ennek elérése érdekében Ary arra törekszik, hogy az edzés mindig jó móka is legyen az énekesnő számára: „mostanában például imád capoeirázni” – árulta el. Majd hozzátette, Rihanna minden izomcsoportot szeretne jól átmozgatni a heti három-négyszeri edzések során, különös tekintettel has-, hát-, fenék- és lábizmaira.

Az énekesnő szépen kidolgozott testét a labdás gyakorlatoknak is köszönheti: a konditeremben gyakran edz 2 kilós medicinlabdával: „a labdaemelés nagyon kényelmes póz. Olyankor érzem a feszülést a törzsemben, ami nagyon jó” – mondta Rihanna.

Az énekesnő egyébként a jóga, a Pilates, illetve a guggolás és a kitörés nevezetű gyakorlatok lelkes híve, emellett pedig a fittség és az állóképesség javítására is remekül alkalmas kardio gyakorlatok nagy rajongója is. Legtöbbször fut – a természetben vagy futópadon –, kocog, sétál, táncol vagy túrázik. 

A fiatal sztár edzője is azon a véleményen van, hogy a szigorú diéták hosszú távon nem tarthatók, és nem hoznak tartós eredményt, így Rihanna is a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásra koncentrál. Ennek értelmében megpróbál három-négyóránként étkezni, megeszi a zöldségeket (bár ezek nem a kedvencei), és olykor naponta kétszer is fogyaszt halat.

Az énekesnő többször is hangsúlyozta, mennyire szeret enni, majd hozzátette: reggelire általában főtt tojásfehérje, ananász, forró víz és citrom kerül az asztalára. Ebédre halat és burgonyát eszik, vacsorára pedig néha ismét halat kér.

Korábban próbálkozott azzal is, hogy kiiktatta a szénhidrátokat az étrendjéből, de ezek nélkül néhány nap elteltével már gyengének érezte magát. „Ha gyorsan le akarok adni néhány kilót, három vagy négy napig nem eszem szénhidrátot, és minden nap sportolok. Az eredmény ilyenkor gyorsan láthatóvá is válik” – nyilatkozta Rihanna. 

A világsztár, aki december 8-án lép fel a Budapest Sportarénában, nem foglalkozik azzal, ha olykor felszalad rá néhány kiló. Számára inkább fittsége és lelki egyensúlyának megtartása a fontos, amit elmondása szerint olykor lustálkodással őriz meg.

Edzője szerint az énekesnő nem csinál gondot a diétájából, sőt, igyekszik a lehető legtermészetesebben tekinteni az étkezésre: akkor eszik, amikor megéhezik, és arra ügyel, hogy lehetőleg minden étkezéskor fogyasszon proteint és gyümölcsöt.

Bikinikompatibilis élvezetek


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X