Főoldal > AKTUÁLIS > Tüzes szépség: így őrzi alakját a botrányhős Estella Warren!

Tüzes szépség: így őrzi alakját a botrányhős Estella Warren!

edzésétkezésétrendmozgás
0

Írta: and

Ittasan vezetett, összetört három autót, majd nemcsak ellenszegült a rendőröknek, hanem meg is rugdosott egy intézkedő beosztottat, sőt, állítólag el akart szökni az őrsről is. Többek közt ezekért a vádakért kell felelnie a csinos Estella Warrennek, aki a rossz nyelvek szerint már csak azért is őrzi kiváló kondícióját, hogy bármikor elintézhesse az intézkedni akaró zsarukat. […]

Ittasan vezetett, összetört három autót, majd nemcsak ellenszegült a rendőröknek, hanem meg is rugdosott egy intézkedő beosztottat, sőt, állítólag el akart szökni az őrsről is. Többek közt ezekért a vádakért kell felelnie a csinos Estella Warrennek, aki a rossz nyelvek szerint már csak azért is őrzi kiváló kondícióját, hogy bármikor elintézhesse az intézkedni akaró zsarukat.

A sportolóból lett modell és színésznő viszont azt állítja, számára a jó erőnlét, illetve a sport szeretete gyermekkora óta alapvető dolog. Estella 7 éves korától tíz éven át jeleskedett szinkronúszásban: 12 évesen költözött el otthonról, hogy a kanadai nemzeti válogatott tagja lehessen, ahol szép eredményeket ért el – többek közt három országos bajnoki címet és egy világbajnoki második helyezést.

Egy gimnáziumi divatbemutatón készült fotója viszont egészen más irányba indította el karrierjét: a kép egy modellügynökséghez kerülve szinte azonnali szerződést jelentett a 175 cm magas szépségnek, aki később többek közt a Sports Illustrated, a Vogue és a Vanity Fair oldalain is szerepelt, emellett feltűnt többek közt a Chanel két reklámfilmjében is. 

A 32 éves Estella viszont modellként sem akart soha túl vékonyra fogyni – elmondása szerint inkább az egészséges étkezést tartja fontosnak. „Próbálok sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst és teljes kiőrlésű gabonát fogyasztani. Ha pedig megkívánok valami édességet, apró süteménnyel vagy jégkrémmel kényeztetem magam, és a steaket is imádom!” – árulta el a gyönyörű sztár, aki a megfelelő hidratálásról sem feledkezik meg: rengeteg vizet és teát fogyaszt.

A színésznő kedvenc reggelije a tojás és az angol muffin, de szereti többek közt a sushit és a sültkrumplit is. „Ezt nem tekintem bűnös élvezetnek, hiszen attól, hogy eszem, nem vagyok bűnös. A mértékletességre viszont figyelek, emellett pedig imádok edzeni” – tette hozzá.

Estella – aki játszott például a Felpörgetve vagy A majmok bolygója című filmekben, de feltűnt az Esküdt ellenségek, Különleges ügyosztály és a Szellemekkel suttogó című sorozatokban is – minden héten legalább öt alkalommal jár konditerembe. Itt kardio- és nyújtó gyakorlatokat, illetve felüléseket csinál. 

A Majmok bolygója című mozira anno bokaszalag-szakadása miatt speciális edzésprogrammal készült fel: edzője elmondása szerint jógával, kardio- és súlyzós gyakorlatokkal és physio labdás gyakorlatokkal készül fel. Ez utóbbi egy mozgásfejlesztő eszköz, amivel nemcsak különböző izomcsoportokat lehet megmozgatni, hanem nyújtógyakorlatokhoz is kiváló.

„Az edzőtermi mozgás mellett nagyon szeretek a természetben sportolni, például futok, biciklizem, hegyet mászok, jógázom vagy úszok” – tette hozzá a szép Estella Warren egy korábbi interjúban.

Fotó: Profimedia.hu

Simán feszesebb!

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X