Főoldal > AKTUÁLIS > 46 évesen is bombázó: így őrzi szuper alakját a sztár!

46 évesen is bombázó: így őrzi szuper alakját a sztár!

Diane Laneéletmódétkezésmozgássztár
0

Írta: and

Az ismert színésznők többségének fantasztikus alakját látva talán te is azonnal találgatni kezdesz, hogy vajon milyen diétával, és napi hány órás edzéssel tartják magukat ilyen szuper formában kedvenceid. Diane Lane esetében viszont feleslegesek az ilyen találgatások, a híresség ugyanis elárulta a lapoknak, hogy nem fogyókúrázik. „Nem fosztom meg magam semmi olyasmitől, amit nagyon megkívánok, de […]

Az ismert színésznők többségének fantasztikus alakját látva talán te is azonnal találgatni kezdesz, hogy vajon milyen diétával, és napi hány órás edzéssel tartják magukat ilyen szuper formában kedvenceid. Diane Lane esetében viszont feleslegesek az ilyen találgatások, a híresség ugyanis elárulta a lapoknak, hogy nem fogyókúrázik.

„Nem fosztom meg magam semmi olyasmitől, amit nagyon megkívánok, de mértéket tartok – árulta el egy interjúban. Majd hozzátette – ha chipset szeretnék nassolni, nem falom fel a zacskó teljes tartalmát. Egyébként legtöbbször egészséges ételeket választok, mert a kiegyensúlyozott és egészséges étkezés híve vagyok.”

A Viharzóna, a Napsütötte Toszkána és az Éjjel a parton című mozik sztárja tehát nem a fogyókúrákban hisz, hanem abban, hogy bár nagyrészt egészséges ételek kerülnek a tányérjára, a finomságok sem számítanak bűnnek.

Hiszen te is tapasztalhattad már, hogy amikor bekapsz egy kocka étcsokoládét, gyorsan enyhül az édességek iránti kínzó vágyad, a napi kalória-beviteled ugyanakkor nem ugrik meg jelentősen: egy kocka magas, minimum 60%-os kakaótartalmú étcsokoládé legfeljebb 50 kalóriát tartalmaz.

Amellett, hogy odafigyel az egészséges étkezésre, és mértéket tartani is megtanult, Diane a mozgást sem hanyagolja el: rendszeresen végez kardio gyakorlatokat – mint például az úszás, a futás vagy a biciklizés –, emellett hajlékonyságát, vékony alakját illetve stresszmentes, jó közérzetét jógával is őrzi.

Ami pedig a legtöbb színésznő rémálmát, az öregedést illeti, a 46 éves sztár ebben a kérdésben is kicsit mást vall, mint a hollywoodi átlag: „úgy vélem, nem kellene harcolnunk ellene, vagy egyenlőségjelet tenni a fiatalság és a szépség közé. Ez sokkal inkább a magabiztossággal függ össze, fizikálisan és intellektuálisan egyaránt” – mondta egy interjúban az Oscar-díjra is jelölt Diane Lane.

Fotók: Profimedia.hu

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Tippek fogaink egészségének megőrzéséhez


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X