Főoldal > AKTUÁLIS > Fesztiválóra bulizóknak – Már Magyarországon is

Fesztiválóra bulizóknak – Már Magyarországon is

bankkártyafesztiválfesztiválórafizetésóra
0

Írta:

Éjjel kettő. Megint szomjas vagy. Sehol egy gavallér, hogy meghívjon. Rajtad a sor. Vagy inkább ott, a pultnál. „Vágjunk bele!“ Sorbanállás. Kotorászás a zsebben. „Vajon mennyim maradt?“ Előhalászod. „Mi lehet ez? Ezres? Kétezres? „Nem látom. Hol van fény? És mennyi itt egy koktél? Lehet, rögtön kettő kéne, hogy ne kelljen megint annyit sorban állni, amíg […]

Éjjel kettő. Megint szomjas vagy. Sehol egy gavallér, hogy meghívjon. Rajtad a sor. Vagy inkább ott, a pultnál. „Vágjunk bele!“ Sorbanállás. Kotorászás a zsebben. „Vajon mennyim maradt?“ Előhalászod. „Mi lehet ez? Ezres? Kétezres? „Nem látom. Hol van fény? És mennyi itt egy koktél? Lehet, rögtön kettő kéne, hogy ne kelljen megint annyit sorban állni, amíg mindenki előhalászik, fizet, visszajárót kap, elszambázik a pulttól? És kettő az mennyi? Ja, meg a Sziszi. Ő is szomjas. Biztos. Neki is kéne egy. Vagy kettő. És az mennyi? Tudok én már ilyen tájt számolni?“ Megint kotorsz. Előhalászol egy másik bankjegyet. Hopp, kirántottál egy harmadikat. „Basszus. Hova esett? Nem látom. Nincs fény. Tömeg van. …Ááá, ott van. …A sárban… Nem férek oda!“ Összekanalazod. Csupa sár. „Ezt most hogy törlöm le? Pfúúúj! Így el sem fogadják! Francba! …Én jövök? Kettőt… Nem, négyet inkább. Mennyi? Mennyiiiii???!!! Atyavilág!“ Megint kotorsz. Talán még van. Fizetsz. Jön a koktél. De mikor már? Jön az apró. Vajon jól adott vissza?“ Számolsz. „Talán oké… Mindegy… Számolgaja ezt a sok fémet a… Ennyi belefér…“ Mondjuk nem feltétlen, de már már mennél. Most jön a logisztika. „Előbb az apró. …Ezt nem hiszem el!!!“ Kiverik a kezedből. „Ilyen korán még nem terveztem ennyit négykézláb… Áááá, nemtom mennyi volt. Nemtom, mit keresek. Nem látok semmit, csak lábakat. Hagyom az egészet… Ne mááááár, hol a koktélom?!!!!“

ora2.jpg ()Ismerős? Nos, mostantól nincs kotorászás. Nincs félhomályban (vagy teljes homályban) való pénzmustra, babrálás az aprókkal, visszajáró-számolgatás. Nincs más, csak egy dögös óra a csuklódra szíjazva. Kotorászás-, totózás-, számolgatás-, elszórás-, totojázás-, sár- és koktélbiztos. …Ha pedig netán lába kél, egy SMS-sel még le is tilthatod.

A Heineken Balaton Soundon és a Szigeten a feszitválozóknak mostantól adott a kényelem, hogy készpénz vagy bankkártya helyett „csuklóból“ fizessenek egy egyszerű karlendítéssel, ha egy laza koktélra, vagy pár finom falatra, netán némi szuvenírre vágynak. Ehhez nincs másra szükség, csak egy Fesztiválórára. Mondjuk az szuvenírnek sem utolsó.

Mi a Feszitválóra?

A Fesztiválóra egy feltölthető bankkártya tudása egy, az adott fesztivál arculatára szabott, limitált kiadású, trendi órába építve. A tulajdonosa a fesztivál területén mindenhol fizethet vele.

Odaáérintem és ennyi?

Igen, egyetlen érintéssel lehet fizetni, ugyanúgy, mint a Fesztiválkártyával – ekkor a hagyományos bankkártyaterminálokhoz hasonló terminálon nemcsak a vásárlás összege, de az órán megmaradó egyenleg is megjelenik. A véletlen fizetések, dupla fizetések, számolgatással eltötlött percek kizártak.

És ez biztonságos?

ora3.jpg ()Igen. Az óra ellenáll a természeti csapásoknak – nem baj, ha a gazdáját a Balatonba vagy zuhanyozni is elkíséri, szívesen mártózik meg egy korsó sörben vagy egy jó nyári záporban, és mivel mindig a gazdáján van, nehéz elveszteni, és lopásbiztosabb, mint bármilyen más hagyományos kártyás megoldás. Ha mégis elvész, egy SMS-sel letiltható.

Hol lehet megvásárolni és feltölteni?

A fesztiválokon megtalálható Fesztiválkártya Feltöltő Pontoknál (FFP) valamint a VOLT Bolt Pontoknál lehet hozzájutni az órához  bruttó7,990.- Ft-os áron. Az FFP-knél azonnal pénzt is lehet rá tölteni készpénzzel, vagy a kijelölt pontoknál bankkártyával.

Mi történik a fesztivál után?

Az órára feltöltött és el nem használt pénzt a pénztáraknál visszafizetik, az óra pedig örök emlékként hazakíséri tulajdonosát.

Az óra használatára a Fesztiválkártya szabályai vonatkoznak. A használat szabályait a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) valamint a Meta MPI Kft. adatkezelési szabályzata tertalmazzák, amelyek a www.sziget.hu/fesztivalkartya, a www.metapay.hu oldalakon vagy a fesztiválokon a jegypénztárakban találhatók meg. A kártyahasználat a fenti szabályzatok elfogadását jelenti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X