Főoldal > AKTUÁLIS > Folyton nassol, mégis szupervékony a színésznő! Hogyan csinálja?

Folyton nassol, mégis szupervékony a színésznő! Hogyan csinálja?

étkezésmozgásnassszínésznővékony
0

Írta: and

Rachel Bilson kifogástalan alakját látva talán te is elgondolkodtál már azon, hogy vajon milyen diétával, illetve napi hány órányi kőkemény edzéssel marad ilyen vékony a Narancsvidék című sorozatból, illetve a Hipervándor és a New York, I Love You című mozikból ismert színésznő. A 29 éves világsztárnak viszont elmondása szerint hiányzik a szótárából a „fogyókúra” szó, […]

Rachel Bilson kifogástalan alakját látva talán te is elgondolkodtál már azon, hogy vajon milyen diétával, illetve napi hány órányi kőkemény edzéssel marad ilyen vékony a Narancsvidék című sorozatból, illetve a Hipervándor és a New York, I Love You című mozikból ismert színésznő.

A 29 éves világsztárnak viszont elmondása szerint hiányzik a szótárából a „fogyókúra” szó, hiszen imád enni. Egy korábbi interjúban elmondta: ha éhes, olyan ingerlékennyé válik, hogy környezete valóságos szörnyetegként tekint rá.

Amit viszont még a főétkezések finom fogásainál is jobban szeret, az a nassolás. „Mindig van a táskámban cukorka, ezeket imádom. De szívesen majszolok müzli szeleteket is. Ha partira megyek, akkor is van nálam egy alma, apró sütemény vagy valami ropogtatnivaló” – nyilatkozta.

Rachel olyannyira imádja nasival teletölteni a hasát, hogy azt állítja, legszívesebben egy-egy étkezést is ezekkel helyettesít. „Burgonyaszirmok és apró sütik a kedvenc ebédem” – árulta el, majd hozzátette, hogy imádja a gyorséttermi kosztot is.

Ám ha mindig ezeken az ételeken és nasikon élne, annak súlyos következményei lennének vonalaira, illetve szív-és érrendszerére nézve is – jó genetika és rendszeres mozgás ide vagy oda. Ugyanis például egy zacskó (85g) hagymás-tejfölös chips 457,3 kalóriát tartalmaz, míg mondjuk egy nagy adag gyorséttermi sültkrumpliban 470 kalória van – és akkor az édes nasikról még nem is beszéltünk.

Ezért Rachel is megtanult mértéket tartani kedvenceit illetően, valamint egy ideje szívesen nassol zöldségeket és gyümölcsöket is. „Ezeket kívánom leginkább, mondjuk egy finom nektarint vagy őszibarackot. Emellett imádom a gabonaféléket, amik a főétkezések során is gyakran kerülnek a tányéromra” – tette hozzá a színésznő, aki szabadidejében egyre lelkesebben bújja a szakácskönyveket is.

A saját maga által főzött, vagy épp megvásárolt finomságok után viszont mindig gondoskodik arról, hogy a kalóriákat le is tudja mozogni: egy külföldi oldal szerint heti 5 alkalommal jár edzőterembe, ahol kardio- és súlyzós gyakorlatokat végez, illetve sok guggolást és kitörést is csinál. Emellett szívesen sportol a szabadban is, például túrázik vagy biciklizik, de szívesen hódol a sziklamászás szenvedélyének is.

„A kedvenc kalóriaégető mozgásformám a tánc. Ennek bármely típusa nagyon szórakoztató edzésmód számomra – nem számít, hogy ez egy hip-hop táncórát, vagy a barátaimmal való pörgést jelenti-e egy klubban” – nyilatkozta Rachel.

Fotó: Profimedia.hu

Ezt ne felejtsd otthon utazás előtt!

Tippek fogaid egészségének megőrzéséhez


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X