Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott 27 kilót a „boltkóros” színésznő!

Így fogyott 27 kilót a „boltkóros” színésznő!

boltkórosétrendfogyókúramozgásszínésznő
0

Írta: and

Ha emlékszel az Egy boltkóros naplója című mozira, talán fel sem merül benned, hogy a főszereplő Rebecca Bloomwoodot alakító Isla Fisher a forgatás előtt néhány hónappal adott életet első gyermekének, Olive-nak. A színésznő egy külföldi oldal szerint alig 4 hónap alatt szabadult meg a terhessége alatt felszedett 27 kilótól, ami saját bevallása szerint főleg az […]

Ha emlékszel az Egy boltkóros naplója című mozira, talán fel sem merül benned, hogy a főszereplő Rebecca Bloomwoodot alakító Isla Fisher a forgatás előtt néhány hónappal adott életet első gyermekének, Olive-nak.

A színésznő egy külföldi oldal szerint alig 4 hónap alatt szabadult meg a terhessége alatt felszedett 27 kilótól, ami saját bevallása szerint főleg az elfogyasztott gigantikus jégkrém-adagok miatt rakódott rá.

Isla szerint a pluszkilók felszedése sokkal könnyebb volt, mint leadni azokat. Egy személyi edző irányításával mozgott minden héten legalább háromszor: az edzések során főleg kardio- és erősítő gyakorlatokat végeztek. Ez azért esett nehezére, mert egyébként nem túl sportos alkat, és bizony győzködnie kellett magát, mire megszokta, illetve megkedvelte a rendszeres mozgást. 

Emellett terhessége után az étrendjére is fokozottan figyelnie kellett. „Volt egy listám arról, miket nem ehetek, de ez olyan hosszú volt, hogy végül szinte semmi sem maradt, amit a tányéromra tehettem volna” – panaszolta a színésznő egy interjúban. Majd hozzátette: végül mégis talált megfelelő megoldást, ami rengeteg zöldség és hal, különösen lazac fogyasztását jelentette számára.

A 35 éves híresség szerint az alacsonyabb kalóriatartalmú, de egészséges ételek mellett édesanyjától örökölt szerencsés génjei, illetve a szoptatás is segítették abban, hogy gyorsan visszanyerje szülés előtti alakját. Utóbbival egyébként egy külföldi oldal szerint akár 500 kalóriát is elégethet egy anyuka!

Isla második gyermeke születése után is jelentős súlyfelesleget dolgozott le, ám ekkor elmondása szerint nem újabb szigorú diétával próbálkozott, hanem mindössze a nasikat fogta vissza. Emellett valószínűleg második gyermekét is szoptatta, és többször látogatta az edzőtermeket is. „Korábban azt mondtam, bármit megehetek, amit csak megkívánok, de ez már nincs így” – ismerte be egy interjúban.

A színésznő számára első gyermeke születése után valószínűleg a boltkóros Rebecca szerepe jelenthette a motivációt, amiért tartózkodni tudott a finomságoktól, és rászokott a rendszeres mozgásra. Emellett viszont volt még egy dolog, amiről talán máig sem szívesen beszél: egy blogban azt olvasta, hogy babavárás közben túl sokat hízott, amin iszonyúan megbántódott. „Emlékszem, szó szerint sokkolt, hogy még a hihetetlen és gyönyörű terhesség alatt is mindenki a kilóink számával foglalkozik” – mondta.

Isla ma már inkább nem is nézeget ilyen és ehhez hasonló blogokat, ehelyett a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozást helyezi előtérbe. „Ma már nem diétázom, de megnézem, miből mennyi eszem. Emellett járok edzőterembe, de nem lettem fanatikus” – árulta el.

Isla Fisher titka: a legfontosabb bemutatók és ünnepi alkalmak során karcsúsító alsóneműt visel a gyönyörű estélyik alatt. Így nemcsak csinosabbnak, hanem sokkal magabiztosabbnak is érzi magát!

Fotók: Profimedia.hu

Edzés akár a szabadban is – Győzd le az allergiát!

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X