Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja magát formában Árpa Attila

Így tartja magát formában Árpa Attila

Árpa Attilaegészségétrendfittségmozgás
0

Írta: and

Árpa Attila fitten, mosolygósan érkezett a Smile lufibolt nyárköszöntő gyerekpartijára, ahol csupán néhány percre engedte el tündéri kislánya, Amira kezét, hogy válaszoljon az újságírók kérdéseire. A Wellness Cafe diétával és mozgással kapcsolatos kérdéseit mosolyogva fogadta. Néhány éve ugyanis életmódot váltott, így a rendszeres mozgás, illetve az egészséges táplálkozás ma már mindennapjainak részei. “Igyekszem a szénhidrátok, […]

Árpa Attila fitten, mosolygósan érkezett a Smile lufibolt nyárköszöntő gyerekpartijára, ahol csupán néhány percre engedte el tündéri kislánya, Amira kezét, hogy válaszoljon az újságírók kérdéseire.

A Wellness Cafe diétával és mozgással kapcsolatos kérdéseit mosolyogva fogadta. Néhány éve ugyanis életmódot váltott, így a rendszeres mozgás, illetve az egészséges táplálkozás ma már mindennapjainak részei.

“Igyekszem a szénhidrátok, a zsír és a cukrok fogyasztását minimálisra csökkenteni. Emellett inkább arra törekszem, hogy fehérjék és vitaminok, tehát sovány húsok, zöldségek és gyümölcsök bevitele legyen túlsúlyban” – mondta Attila.

Majd hozzátette, hogy ennek ellenére – például időhiány miatt – olykor előfordul egy-egy kis kilengés. “Próbálok figyelni az egészséges étkezésre, de olykor becsúszik egy-egy zacskó tökmag, egy tányér finom tészta vagy némi gyorséttermi koszt” – árulta el.

Ilyenkor, ha ideje és lehetősége van rá, igyekszik lemozogni a felesleget. “Futok és görkorizom, emellett az amerikai foci is remekül formában tart” – mondta Attila. Majd hozzátette, hogy hetente legalább egyszer, legfeljebb három vagy négy alkalommal edzőterembe is jár.

“Ez elsősorban attól függ, mennyi időm van, illetve attól, hogy készülök-e valamilyen eseményre. Ha amerikai foci szezon van, vagy televíziós szereplés, illetve filmszerep, akkor gyakrabban járok edzeni” – tette hozzá.

Attila tánctudása A Nagy Duett című műsor adásai alatt sokak szerint fejlődött, ő viszont ezt nem érzi jelentősnek. “Részemről itt nem igazi tánctanulásról volt szó, csupán a megkoreografált lépéseket sajátítottam el. Úgy érzem, a pózolás jól állt, de amikor ténylegesen táncolni kellett, az annyira nem” – mondta nevetve.

Majd azt is elárulta, hogy bár mozgása és ritmusérzéke is lenne, véleménye szerint nem hetek, hanem évek kitartó munkája kellene ahhoz, hogy ezt a két komponenst összecsiszolja. “A tánc kimaradt az életemből, de talán erre is igaz a mondás: sosem késő elkezdeni” – tette hozzá Árpa Attila.

Fotók: TV2

Játssz és nyerj a Zepter játékán!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X