Főoldal > AKTUÁLIS > 10 tuti program unalmas napokra

10 tuti program unalmas napokra

ötletprogramszórakozástársaságunalom
0

Írta: and

1. Elő a társasjátékkal! Biztos akad a polcodon még gyerekkorodból visszamaradt társasjáték. Épp itt az ideje leporolni, és meghívni a barátokat egy Gazdálkodj okosan! vagy egy Monopoly csatára. A jó hangulat és a nosztalgia garantált. 2. Indulhat a nyársalás! Ha rendelkezel udvarral, máris lehet szervezni az esti tábortűz rakást. Nincs is összekovácsolóbb esemény annál, mikor […]

1. Elő a társasjátékkal!

Biztos akad a polcodon még gyerekkorodból visszamaradt társasjáték. Épp itt az ideje leporolni, és meghívni a barátokat egy Gazdálkodj okosan! vagy egy Monopoly csatára. A jó hangulat és a nosztalgia garantált.

2. Indulhat a nyársalás!

Ha rendelkezel udvarral, máris lehet szervezni az esti tábortűz rakást. Nincs is összekovácsolóbb esemény annál, mikor a barátaiddal körbeülitek a tüzet, nyársaltok, és beszélgettek. Ha nincs kerted, ezt egy közös, házi főzőcskével is helyettesíteni tudod.

program2.jpg ()

3. Irány a strand!

Nem kell feltétlenül vagyonokat fizetned, hogy a habokban hűsölj. Léteznek még bőven szabad strandon az ország népszerű tavai körül. Ha nem vagy vízközelben, akkor pedig elő a felfújható medencével, abban is lehet pancsolni a kánikulában.

4. Fotózz!

Járj nyitott szemmel, hiszen bármikor rábukkanhatsz valami látványosságra, amit érdemes lencsevégre kapnod. Ezek után pedig töltsd fel fotóidat a netre, hogy a barátaid is megcsodálhassák fotóstudományodat.

5. Olvass vagy filmezz!

Esős nap esetén sem kell csüggedni. Irány a könyvespolc, és emelj le egy neked tetsző regényt, vagy vegyél elő egy DVD-t, amit régen láttál. Meglátod milyen érdekes lesz újranézni kedvenc filmedet, vagy elolvasni egy romantikus regényt, esetleg egy vérfagyasztó krimit.

6. Túrára fel!

Mikor voltál utoljára kirándulni? Ha magad sem emlékszel rá, akkor kapd fel a hátizsákot, tégy bele elemózsiát, vizet, és irány hegy! Hívd el barátaidat is, így sokkal szórakoztatóbb lesz a közös túrázás.

7. Irány a múzeum!

program3.jpg ()Sok múzeum tárlata ingyen vagy legalábbis nagyon olcsón megtekinthető. Jártál mostanában a Szépművészetiben, a Nemzetiben vagy más, kisebb galériában? Szinte mindig akad a városban olyan kiállítás, amit érdemes megnézni.

8. Bowlingozzatok!

Ehhez nem kell kibérelni egy méregdrága pályát. Állítsatok fel pár sörösüveget, fogjatok egy kisebb labdát, és máris mehet a gurítás. Oké, nem olyan profi, mint egy csilivili terem, de az élvezeti faktora legalább ugyanolyan, ha jó társaságban zajlik.

9. Koncertezz!

Nincs nap, mikor ne lehetne a városban felfedezni ingyenes koncertet. Lehet az szabadtéri vagy éppen egy kocsmában, mindenképp érdemes egybekötni egy baráti iszogatást egy koncerttel.

10. Kreatívkodj!

Ehhez sem kell túl nagy anyagi befektetés. Pár gyöngy és egy damil kell, és máris kész egy nyaklánc vagy karkötő. Ha azon izgulsz, hogy közeleg anyukád, nővéred szülinapja, és nincs egy filléred sem drága ajándékot venni, egy saját készítésű ékszer remek ötlet, ráadásul értékelni fogják a belefektetett energiád.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X