Főoldal > AKTUÁLIS > Fitbalance Egészség és Fitness Fesztivál (x)

Fitbalance Egészség és Fitness Fesztivál (x)

egészségéletmódmozgásőszprogramrendezvény
0

Írta:

Fitness – Életmód – Expo2011 szeptember 25. vasárnap 09:00-tólMillenáris Park BudapestII. ker. Fény u. 20-22 A FitBalance elkötelezett híve az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítésének! Rendezvényeink 2006-óta több tízezer résztvevőt értek el, és mozgattak meg, amiben a legfelkészültebb szakemberek és szakmai szervezetek voltak a segítségünkre! A szeptember 25-én megrendezésre kerülő FitBalance eseményen, […]

Fitness – Életmód – Expo
2011 szeptember 25. vasárnap 09:00-tól
Millenáris Park Budapest
II. ker. Fény u. 20-22

A FitBalance elkötelezett híve az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítésének! Rendezvényeink 2006-óta több tízezer résztvevőt értek el, és mozgattak meg, amiben a legfelkészültebb szakemberek és szakmai szervezetek voltak a segítségünkre!

A szeptember 25-én megrendezésre kerülő FitBalance eseményen, közel 100! program, óra, mintegy 55 hazai és 4 nemzetközi prezenter,  továbbá  80 db. Spinning® vár! Részt vehetsz a Zumba, Jóga, Body Art, Capoera, Afro Dance,  Iron Box, Kangoo, Step, a Funkcionális Training , TRX, és a  további  programokon. Különlegesség a  Biopont Életmód és Ftness Expó, az XBOX Virtual Stage, a Pink Fit Kis Challange, valamint  a  Főnix-Med egészségügyi szűrések, ahol közel 20 féle ingyenes szűrés közül is választhatsz. Ha kisgyermekkel érkezel, akkor vár a nőklapjacafe ingyenes gyermekmegőrző. Ezen felül tanácsadások, a legújabb eszközök és mozgásformák bemutatói egy kellemes hangulatú és fitt hétvégén, miről te sem maradhatsz le!  Ahogy ez elmúlt években, úgy a szeptember 25-ei FitBalance rendezvényen is tovább folytatódik a „Sztárok az Egészségért” programunk, amihez több népszerű előadó, sportoló és közéleti személyiség is csatlakozik!

fitbalancecikk.jpg ()Érdekesség, hogy a hivatalos versenysport ismét megjelenik a FitBalance programban, délután az IFBB Fitness és Testépítő Nemzetközi Kupa is részét képezi az eseménynek, ami egyben válogató verseny az IFBB Fitness Világbajnokságra!
A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot és a mozgást övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot valamint a korlátlan ásványvízfogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz!

Frissességedről a Pearl Natural  és a Vivien ásványvíz gondoskodik!

Információk – program 

A Spinning® órákra elő regisztráció szükséges: www.fitbalance.oxygenwellness.hu oldalalon!  Info: info@fitbalance.hu

 Az R-med Functional Training Corner szekcióinak óráira előjelentkezni szükséges az alábbi linken 2011.09.01 – jétől: www.funkcionalistrening.hu/fb2011

Belépőjegyek:

A rendezvényre a belépő ára elővételben: 2990.- ft, a helyszínen: 3490.-  ami tartalmazza, az  ásványvízfogyasztást ,valamint a  támogatói ajándékcsomagot!
Jegyek kaphatóak a helyszínen, a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában. Call Center 06 30 30 30 999   info: www.tex.hu  www.eventim.hu 

Jegyek kaphatóak továbbá az Oxygen Wellness, Gilda Max, a Lite Wellness, a Life1 Wellness , a Fitness Factory, a Golds Center valamint  az Office Gym termekben. És a nagyobb fitness centrumokban!

A belépők 2490.-ft-os kedvezményes áron, kizárólag a BioTech USA Sport Élet Egészség központokban vásárolhatók meg! Info:www.biotechusa.hu Valamint a Lite Wellness Mammut értékesítési pontján!

Megrendelhető továbbá email-en: az info@fitbalance.hu  címen. 14 éves korig a belépés díjtalan! Info: www.fitbalance.lap.huwww.fitbalance.hu, www.est.hu

Ismét! „sétáló jegy” ára: 1500.- Ft, ami kizárólag a helyszínen vásárolható meg.
A belépőjegy a Biopont Életmód Expo, (B csarnok) az IFBB Fitness és Testépítő Nemzetközi Kupa, valamint az egészségügyi szűrések és tanácsadások látogatására jogosít. Az órák látogatására, valamint az ajándékcsomag átvételére nem jogosít!

Program:

08:15  –  Kapunyitás – „B csarnok”, Teátrum

09:00 –18:00  BioTech Nagyszínpad „B csarnok „

09:00 – 18:00 Nők Lapja Cafe gyermekmegőrző „B csarnok”

09:30- 17:00  Intersport R-med Functioanal Training Corner „B csarnok”

10:00- 17:50  BioTech Usa  bodyART  terem „Teátrum”

10:00- 16:00  Oxygen Spinning® Színpad „Fogadó épület”

10:00- 18:00  Blikk Fitt Step terem „B csarnok galéria”

10:30- 16:40  IWI – Technogym Stage „B csarnok galéria”

10:00 -15:00  Pink Fit  Kis Challenge  „B csarnok” BioTech Usa stand!

10:00- 18:00 Biopont  – Életmód  Expó,  Power Plate- Stage, 
Főnix-Med egészségügyi szűrések és tanácsadások, XBOX Virtual Stage,  „B csarnok”

17:00 –   IFBB Fitness és Testépítő Nemzetközi Kupa
A versenyre csak a „sétáló jegy” érvényes ára: 1500.- Ft, ami kizárólag a helyszínen vásárolható meg. További órák látogatására, valamint az ajándékcsomag átvételére nem jogosít!

Az IFBB Fitness és Testépítő Nemzetközi Kupa részletes programja és versenykiírása a www.ifbb.hu oldalon érhető el.

A Pink Fit Kis Challange szabályai megtalálhatóak a fitbalance.lap.hu oldalon!

Részletes információk: fitbalance.lap.hu

www.dieta.hu, www.est.hu, www.fitbalance.hu

Az órarend változás jogát fenntartjuk!   Info: +36702107425,  info@fitbalance.hu
Fitbalance, hogy a fitness legyen a szenvedélyed…, szeretettel várunk!

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X