Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi nőies alakját Laetitia Casta

Így őrzi nőies alakját Laetitia Casta

étrendmértéktartásmodellmozgás
0

Írta: and

Ha egy igazán nőies alkatú modellt kellene említened, talán neked is elsőként ugrana be a szépséges Laetitia Casta, aki korábban olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel, a L’Oreal, az Yves St. Laurent, vagy a Victoria’s Secret. A gyönyörű modellt 15 éves korában Korzika partjainál fedezett fel egy párizsi modellügynök, és szinte pillanatok alatt mesés […]

Ha egy igazán nőies alkatú modellt kellene említened, talán neked is elsőként ugrana be a szépséges Laetitia Casta, aki korábban olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel, a L’Oreal, az Yves St. Laurent, vagy a Victoria’s Secret.

A gyönyörű modellt 15 éves korában Korzika partjainál fedezett fel egy párizsi modellügynök, és szinte pillanatok alatt mesés karriert sikerült befutnia. A divatvilág beleszeretett természetes szépségébe és bájába, őt pedig szerencsére sem a nagy sikerek, sem a modellvilágban máig meglévő soványság-ideál nem szédítette meg.

Laetitia mindig is büszke volt nőies alakjára, ám azzal is tisztában van, hogy ez nem jelent egyet az ide-oda rakódó pluszkilókkal – különösen, mert a 32 éves francia szépség 169 cm-es a modellek közt korántsem számít magasnak, és egyesek szerint gyorsan meglátszik rajta a súlyfelesleg.

Bár egyáltalán nem számít kövérnek – 169 cm-es magasságához 54-59 kg közt váltakozik a súlya –, Laetitiát korábban gyakran érték olyan bírálatok, hogy túlságosan dundi a modellszakmához. Ő viszont nem hajlandó szigorú diétákkal sanyargatni a testét, csupán egyetlen korlátozást vezetett be étrendjébe: megtanult mértéket tartani.

A Wellness Cafe szerint ez a módszer megfelelő lehet, hiszen így semmit sem von meg a szervezetétől, azaz minden szükséges vitaminhoz és ásványi anyaghoz hozzájuthat. Ám nem árt vigyázni a kalóriadúsabb ételekkel vagy a gyorséttermi koszttal, hiszen egy-két falat után nem mindenki tud megállni. Ezért számodra is hatékony módszer lehet, ha egyszerre csak néhány szem sültkrumplit veszel magad elé, amit lassan fogyasztasz el, ahelyett, hogy egy nagy adagot kezdenél el falni, amit utána valószínűbb, hogy nem tudnál abbahagyni.

A több mint nyolcvan magazincímlappal is büszkélkedő Laetitia az étrendjében való mértéktarás mellett a sportokra is odafigyel. Korábban judózott, és imád go-kartozni, emellett pedig a kardio-gyakorlatokat részesíti előnyben: szeret nagyokat sétálni és szívesen jár úszni is.

Az 1999-es Asterix és Obelix, valamint a Visage és az idén mozikba kerülő The Island című film sztárja edzésenként 300-600 kalóriát éget el, emellett a kardio-gyakorlatok révén javíthatja szíve egészségét, felgyorsíthatja anyagcseréjét, és növelheti szervezete állóképességét is.

Fotó: Profimedia.hu

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X