Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a híres modell diéta- és fitnesztitkait!

Lesd el a híres modell diéta- és fitnesztitkait!

edzésegészségétrendmodell
0

Írta: and

A 26 éves holland szupermodell neve nem a legkönnyebben megjegyezhetőbbek közé tartozik, a divatvilág és rajongóinak ezrei mégis gyorsan megtanulták: a gyönyörű Doutzen Kroes rövid idő alatt olyan világcégektől kapott jobbnál jobb ajánlatokat, mint például a L’Oreal, a Gucci, a Dolce&Gabbana, a Versace vagy a Tommy Hilfiger. Bár a szépség a legkritikusabbak szerint túl vékony, […]

A 26 éves holland szupermodell neve nem a legkönnyebben megjegyezhetőbbek közé tartozik, a divatvilág és rajongóinak ezrei mégis gyorsan megtanulták: a gyönyörű Doutzen Kroes rövid idő alatt olyan világcégektől kapott jobbnál jobb ajánlatokat, mint például a L’Oreal, a Gucci, a Dolce&Gabbana, a Versace vagy a Tommy Hilfiger.

Bár a szépség a legkritikusabbak szerint túl vékony, hiszen intenetes források szerint 178 cm-es magasságához mindössze 54-56 kg, Doutzen azt állítja, nem híve a kemény diétáknak, sem a koplalásnak. „Szeretem élvezni az életet. Olyan lány vagyok, aki szinte mindent megeszik, viszont mértéket tart” – mondta egy korábbi interjú során.

A modell tehát a kiegyensúlyozott, egészséges étrend híve, melynek értelmében minden nap többször, kis adagokat eszik. Tányérjára gyakran kerülnek zöldségek és levesek (ezek zsiradék nélkül készülnek), de olykor nem tagadja meg magától kedvenceit, a sajtokat, a kenyérféléket, sőt, a csokoládét sem.

Az egészséges táplálkozás mellett Doutzen nagyon fontosnak tartja, hogy eleget alhasson, és minden héten legalább háromszor lejárhasson az edzőterembe. Itt személyi edzője irányításával mozog: többek közt súlyzós gyakorlatokat végeznek, illetve a szupermodell már-már legendás popsiját próbálják még szexibbre formálni.

Ennek érdekében a szépség sokat ugrókötelezik is, ami elmondása szerint nemcsak az egyik leghatékonyabb, hanem a legszórakoztatóbb mozgásforma is. „Egyszerűen imádom” – mondta az ugrókötelezésről a szexi híresség, aki emellett a jégkorcsolyázás szerelmese is.

Doutzen, akinek csodás idomait a Victoria’s Secret divatshow-k mellett olyan tekintélyes magazinokban is megcsodálhattuk már, mint például a Vogue, a Numero, az Elle vagy a Harper’s Bazaar, korábban arról is beszélt egy interjúban, hogy gyakran hallja kisebb-nagyobb súlyfelesleget cipelő nőktől, hogy nem akarnak súlyzós gyakorlatokat végezni, mert úgy nem fogynak, hanem izmosodnak majd.

„A legtöbb személyi edző kis súlyfelesleg ledolgozására a súlyzós gyakorlatokat javasolja, mert ha valakin kicsit több izom lesz, hatékonyabban égetheti a kalóriákat, ezen kívül pedig erősebbnek és magabiztosabbnak is érzi majd magát” – mondta a szőke, kék szemű holland szupermodell, aki egyébként nemrég megkapta első filmes főszerepét: a most készülő, első holland 3D-s moziban, a Nova zemblában fog szerepelni.

Fotó: Profimedia.hu

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X