Főoldal > AKTUÁLIS > Pompomlánynak állt a szőke sztár

Pompomlánynak állt a szőke sztár

Ashley Tisdalepompomlánysztár
0

Írta:

Az új filmben Ashley Tisdale a High School Musicalből már jól ismert szőkeséget játssza, akire az East Highschool elvégzése után egy jótékonysági gálán, Boi kutyájával közösen előadott produkciója miatt felfigyel egy tehetségkutató. Ekkor indul el Sharpay kalandos útja New Yorkba, ahol rá kell jönnie, hogy az élet nem olyan rózsaszín, ahogy azt ő gondolta. Az […]

Az új filmben Ashley Tisdale a High School Musicalből már jól ismert szőkeséget játssza, akire az East Highschool elvégzése után egy jótékonysági gálán, Boi kutyájával közösen előadott produkciója miatt felfigyel egy tehetségkutató. Ekkor indul el Sharpay kalandos útja New Yorkba, ahol rá kell jönnie, hogy az élet nem olyan rózsaszín, ahogy azt ő gondolta. Az izgalmas kalandok közepette Sharpay találkozik a jóképű Paytonnal, akit az ismert szívtipró Austin Butler játszik.

Ashley Tisdale karrierje a 90-es évek végén indult be, több olyan híres sorozatban is feltűnt, mint a Hetedik Mennyország vagy a Bűbájos Boszorkák. Az első filmes szerepe a Donnie Darkóban volt, azóta a szőkeség karrierje töretlenül ível felfele. Tisdale mindig színész akart lenni: „a szüleim azt mondták, hogy nem muszáj színésznek lenned, csinálhatsz bármi mást is. A nővérem pompom lány volt, de én soha nem vettem részt semmi ilyesmiben. A színészet a véremben van. Azt mondtam magamnak: én nem leszek pompon lány a suliban, majd egy filmben eljátszom inkább!”

Követed a divatot?
Nagy divatmegszállott vagyok. Állandóan variálom a stílusom, jól ki tudom magam fejezni a ruhákkal. A tengerparti stílustól kezdve a bohém eleganciáig szeretek mindenféle stílust kipróbálni, sok féle ruhát viselni. Melyik lány nem szeret vásárolni? Nekem ez az egyik hobbim!

ashley2.jpg ()

Három szóval, hogyan jellemeznéd a stílusod?
Vicces, mindig más, nagyon szörfös.

Mi az ami nem hiányozhat a ruhatáradból?
A stílusom állandóan változik, de most éppen a fehér topokat kedvelem. Semmi felirat, csak fehér toppok. Mindig hordok farmert, az szerintem minden lánynak fontos, hogy legyen egy normális farmerje. Szerintem ebből soha nincs elég. Illetve nyárra nagyon jól jön, ha sok flipflap szandálod van, mindenféle színben.

Melyik az a ruha, ami a legjobban tetszik a filmből?
Amikor Sharpay megérkezik New Yorkba, egy flitteres rózsaszín esőkabátot visel. Na, az fantasztikus! Nagyon megragadja a figyelmet és nagyon Sharpay-es. Nagyon jópofa volt viselni, egyértelműen ez a kedvencem.

Milyen divatirányzatot kedvelsz?
Most nagyon odáig vagyok a magasított derekú nadrágokért. Szerintem iszonyatosan jól néznek ki.

Mit szeretsz még?
Télen a műszőrmét. Ékszerek, kiegészítők, nagy, színes gyűrűk – mindig!

Mi a legjobb dolog most a ruhatáradban?
Most nem ruha, hanem van egy új pénztárcám, az a legújabb kedvencem.

Részletesen…
Babakék színe van, arany színű gombja. Mindenhova magammal viszem!

Mi a legszörnyűbb ruha ami a gardróbodban található?
Jó kérdés. Pont most tettem rendet ott,.. Általában megtartok mindent. És képzeld még most is ugyanannyi kiló vagyok, mint a középsuliban. Szóval megtartok mindent, mert lehet, hogy majd azok a ruhák egyszer megint divatba jönnek. 

Azért valamit csak kidobtál,…
Hát, egy dologról biztosan tudtam, hogy soha nem fog divatba jönni, az a lábszár melegítő. Megnéztem a ruhásszekrényemet, ott lógtam, és gondoltam Oh istenem, nektek mennetek kell! Szerintem soha nem jönnek divatba, vagy ha mégis akkor majd veszek újakat!

Forrás: Merlin


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X