Főoldal > AKTUÁLIS > Algával fogy a csinos mentor!

Algával fogy a csinos mentor!

algaanyagcserediétafellépésfogyásszobabicikli
0

Írta: and

Nehéz eldönteni, hogy vajon Cheryl Cole amiatt szerepelt-e többet a médiában, hogy Simon Cowell döntése után mégsem mentorálhatta az X Factor amerikai adásainak új tehetségeit, vagy azért, mert egyre keményebb diétát követ. A szép Cheryl ugyanis nem riad vissza a legszigorúbb módszerektől sem, ha azok hatékony segítséget jelenthetnek számára a fogyásban. Legutóbb egy brit hetilap […]

Nehéz eldönteni, hogy vajon Cheryl Cole amiatt szerepelt-e többet a médiában, hogy Simon Cowell döntése után mégsem mentorálhatta az X Factor amerikai adásainak új tehetségeit, vagy azért, mert egyre keményebb diétát követ.

A szép Cheryl ugyanis nem riad vissza a legszigorúbb módszerektől sem, ha azok hatékony segítséget jelenthetnek számára a fogyásban. Legutóbb egy brit hetilap rántotta le a leplet a híresség diétájáról, mely szintén nem sorolható a legkíméletesebbek közé.

A 28 éves sztár a katonai kiképzéseken alapuló Boot Camp edzőtáborokban is alkalmazott étrendet követi: naponta ötször, kis adagokban fogyaszt proteindús ételeket, ami lehet például tojás, vagy sovány csirkemell. Emellett jéghideg vizet iszik, hogy ezzel is felpörgesse anyagcseréjét.

Ezen kívül van még egy csodaszere: algás gyümölcslét iszik. Egy internetes blog beszámolója szerint ezt az italt nemcsak könnyű elkészíteni, hanem nagyon finom és egészséges is: gyümölcsök frissen préselt levéből és kék-zöld algából, más néven spirulinából készül, az íze pedig a gyümölcsös shake-ére hasonlít.

A termék így valóságos „superfood”, vagyis természetes, egészséges, a fogyást is elősegítő ital, magas antioxidáns- és tápanyag tartalommal.  Emellett a kék-zöld alga többek közt lúgosító, valamint koleszterinszint-csökkentő hatása révén is pozitív hatással van a szervezetre.

Cheryl esetében egyébként sokan attól tartanak, hogy az énekesnő nem diétákkal, hanem az étel megvonásával marad karcsú. Korábban olyan pletykák keringtek róla, melyek szerint egyik cigarettát szívja a másik után, miközben alig eszik, mások viszont azt mondják, bébiétel-diétával lett egyre soványabb.

A Girls Aloud együttesből is ismert sztár viszont azt mondja, ezeknek a pletykáknak nincs alapjuk: állítása szerint a vércsoport diétát követi, ám nem azért, mert fogyni szeretne, csupán jól akarja magát érezni a bőrében.

Cheryl sok halat, barna rizst, friss zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, ám ha egy kis kényeztetésre vágyik, nem tagadja meg magától a csokoládét sem, hiszen a bevitt kalóriákat úgyis lemozogja fellépései, vagy szobabiciklizés közben.

Fotó: Profimedia.hu – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X