Főoldal > AKTUÁLIS > Ismét itt a Világtáncfesztivál!

Ismét itt a Világtáncfesztivál!

hip-hopprogramtánc
0

Írta:

A Világtáncfesztivál a tavalyi év sikere után 2011. szeptember 23-25-én kerül megrendezésre a Budapest Körcsarnokban. Első két napján Hip-hop Budapest Open néven a hip-hop, majd a látványos gálával záruló harmadik napon a páros táncok összesen 15 kategóriájában versenyezhet mintegy 1500 magyar és nemzetközi táncos az Európa- és világbajnoki címekért, illetve Világkupáért. Rendezvényünkön keresi méltó utódát […]

A Világtáncfesztivál a tavalyi év sikere után 2011. szeptember 23-25-én kerül megrendezésre a Budapest Körcsarnokban. Első két napján Hip-hop Budapest Open néven a hip-hop, majd a látványos gálával záruló harmadik napon a páros táncok összesen 15 kategóriájában versenyezhet mintegy 1500 magyar és nemzetközi táncos az Európa- és világbajnoki címekért, illetve Világkupáért.

vilagtancikk2.jpg ()

Rendezvényünkön keresi méltó utódát Medveczky Ilona. Nyitott hip-hop workshopot tart Márcio Ratinho spanyol hip-hop sztártáncos, továbbá idén is versenybe száll Budapesten számos tavalyi Európa- és Világbajnok. Összesen mintegy 5000 résztvevőre számítanak, az elmúlt évben 16 nemzet képviseltette magát.

A kísérőrendezvényeknek a Casa de la Música Kulturális Szórakoztató Központ ad helyet (Milonga est, Salsa és Zumba Parádé). A VIII. kerület Palotanegyedében található kulturális központ a kerületi önkormányzattal összefogva a tánchagyományok őrzésének, a kulturális és zenei sokszínűségnek a letéteményese, egyúttal a rendezvény egyik szervezője.

A rendezvény honlapja a www.vilagtancfesztival.hu címen és (World Dance Festival néven) a facebookon is elérhető, kérjük kövesse aktualitásainkat és híreinket!

Forrás: vilagtancfesztival.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X