Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vonalait a szexi fürdőruhamodell!

Így őrzi vonalait a szexi fürdőruhamodell!

citromfogyókúrasoványsztár
0

Írta: and

Úgy tűnik, Molly Sims szépségén és szuper alakján nem fog az idő, ugyanis a Sports Illustrated fürdőruhamodelljeként igazán sikeressé vált modell-színésznő most, 38 évesen dögösebb, mint valaha. Milliók által irigyelt alakját pedig elmondása szerint nem szigorú diétákkal tudja megőrizni – legalábbis már nem.  „Azt hiszem, korábban minden őrült diétát kipróbáltam, amit csak lehetett, de már […]

Úgy tűnik, Molly Sims szépségén és szuper alakján nem fog az idő, ugyanis a Sports Illustrated fürdőruhamodelljeként igazán sikeressé vált modell-színésznő most, 38 évesen dögösebb, mint valaha. Milliók által irigyelt alakját pedig elmondása szerint nem szigorú diétákkal tudja megőrizni – legalábbis már nem. 

„Azt hiszem, korábban minden őrült diétát kipróbáltam, amit csak lehetett, de már nem vagyok a fogyókúrázás megszállottja” – árulta el egy interjúban a szexi sztár. Majd hozzátette: a kiegyensúlyozott, egészséges étkezés híve, ám a szénhidrátokkal óvatos. Ezeket az idők során megtanulta helyettesíteni, például kenyér vagy tészta helyett több zöldséget és friss salátát fogyaszt köretként.

Emellett gyümölcsök, magvak, dió- és mogyorófélék, egészséges zsírok és sovány húsok is helyet kapnak az étrendjében. És mivel szigorú edzéstervet követ, Molly bármit megehet, amit csak szeretne, és ebbe időnként egy kis bűnözés is belefér. Ellenben tartózkodik a finomított ételektől, és mindig odafigyel, mennyi búzafélét fogyaszt.

„A kedvenc nassolnivalóm a nyers mandula, ami nemcsak finom és egészséges, hanem nagyon energiadús táplálék is” – mondta korábban a Las Vegas című sorozatból és Az igenember című moziból is ismert sztár, aki szeptember 24-én tartott esküvőjén is fantasztikusan nézett ki.

Ami pedig a már korábban is említett kemény edzéseket illeti, Molly-t személyi edzője, a sztártréner Tracy Anderson már korán reggel megizzasztja: a csinos híresség minden héten legalább ötször sportol, alkalmanként másfél órát.

„A futópadtól rosszul vagyok, ezért inkább túrázom a kutyáimmal. Emellett járok Pilatesre, ami elsősorban az izmaim nyújtásáért felel. Ezt pedig másik nagy kedvencem, a jóga követi” – árulta el a szexi sztár, aki ezekkel a mozgásformákkal nemcsak fittségét, hanem lelki egyensúlyát és a belőle áradó harmóniát is sikeresen őrzi.

Korábban – többek közt Kylie Minogue-hoz hasonlóan – Molly is kipróbálta a Power Plate-et is. Ez a sporteszköz a háromdimenziós vibráció által serkenti intenzív összehúzódásokra az izmokat, emellett pedig a narancsbőr kezelésében is nagyon hatékony: már heti háromszor 15 perccel látványos eredményt érhetünk el.

Molly frissítő trükkje:

„Minden reggel citromos vizet iszom ébredés után. Hihetetlen, hogy milyen remekül érzem magam ettől a frissítő italtól – mindig gyorsan felpörget!” – nyilatkozta a szupercsinos Molly Sims.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X