Főoldal > AKTUÁLIS > Diétáiról vallott A Grace klinika csinos sztárja!

Diétáiról vallott A Grace klinika csinos sztárja!

diétaedzésételfogyókúrasztár
0

Írta: and

A legtöbb sztár titkolja, hogy hinne a gyorsdiéták és különböző fogyókúrák ígéreteinek, ám Kate Walsh egy korábbi interjúban bevallotta: korábban nemcsak bedőlt az akár jelentősebb súlyvesztéssel kecsegtető fogyókúráknak, hanem sokat ki is próbált ezek közül. A Grace klinika és a Doktor Addison című sorozatok sztárja kipróbálta a káposztaleves kúrát, de az Atkins-diétát is, melynek értelmében […]

A legtöbb sztár titkolja, hogy hinne a gyorsdiéták és különböző fogyókúrák ígéreteinek, ám Kate Walsh egy korábbi interjúban bevallotta: korábban nemcsak bedőlt az akár jelentősebb súlyvesztéssel kecsegtető fogyókúráknak, hanem sokat ki is próbált ezek közül.

A Grace klinika és a Doktor Addison című sorozatok sztárja kipróbálta a káposztaleves kúrát, de az Atkins-diétát is, melynek értelmében a szénhidrátok fogyasztásáról szinte teljesen lemondott, így étrendje elsősorban fehérjékből és zsírokból állt.

A diéta pártolói szerint gyors és látványos eredményt érhetünk el ezzel a módszerrel, ám az ellentábor arra figyelmeztet, hogy a szénhidrátok megvonása káros következményekkel járhat, amire egészségünk is rámehet.

Arról nem is beszélve, hogy mi történne, ha mindenki falni kezdené a vörös húsokat, melyeknek túlzott fogyasztása bizonyos vizsgálatok eredménye szerint a daganatos betegségek kialakulásának esélyeit is fokozhatja.

katecikk1.jpg ()„Az Atkins-diétát akkor próbáltam ki, amikor megoperálták a lábam. Tudtam, hogy sem mozogni, sem pedig edzeni nem tudok majd, ezért attól féltem, hogy nagyon meg fogok hízni” – vallotta be a 44 éves színésznő, aki jó ideje nem a fogyókúrák, hanem az egészséges és kiegyensúlyozott étkezés betartásával szeretné megtartani mesés alakját.

Emellett rendszeresen sportol: a Pilates szerelmese, amit az edzőteremben súlyzós gyakorlatokkal és köredzéssel egészít ki. Ezen kívül pedig szívesen mozog a természetben, például kutyájával, akit általában túrázni is magával visz.

Az öregedéssel kapcsolatban pedig úgy érzi, mindent megtesz, hogy elfogadja az idő múlását – annak minden jó és rossz hozadékával együtt. „Szerencsés vagyok, hiszen elég jó géneket örököltem” – mondta a szexi sztár, akinek az évek múlásával talán a humora segít legtöbbet, hogy elfogadhassa a korát.

És bár régebben arról álmodozott, hogy férjhez megy, és nagycsaládban él majd, azonban házassága tönkrement, a szülés öröme pedig meg sem adatott számára. „Lúzernek érzem magam, amiért nincs gyerekem” – árulta el Kate, akinek ezt a kudarcot még fel kell dolgoznia.

Később viszont valószínűleg ő is az örökbe fogadás mellett dönt majd, mint például Angelina Jolie, illetve szintén A Grace klinikából ismert Katherine Heigl, vagy a magyar származású hollywoodi híresség, Mariska Hargitay.

Fotó: Profimedia – Red Dot

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X