Főoldal > AKTUÁLIS > Feszegeti a határokat: így marad bombázó a Doktor House sztárja!

Feszegeti a határokat: így marad bombázó a Doktor House sztárja!

diétaedzéssportszörfsztár
0

Írta: and

Jennifer Morrison igazi bombázó, ami nemcsak a Doktor House című sorozat rajongóinak tűnt fel, hanem a filmkészítőknek is. Így nem csoda, hogy a színésznő sorra kapja az ígéretes szerepeket: játszott a Túlélni a Karácsonyt című moziban, a Star Trekben, illetve az Így jártam anyátokkal című sikersorozat 12 epizódjában ő alakította Zoey szerepét. A 32 éves […]

Jennifer Morrison igazi bombázó, ami nemcsak a Doktor House című sorozat rajongóinak tűnt fel, hanem a filmkészítőknek is. Így nem csoda, hogy a színésznő sorra kapja az ígéretes szerepeket: játszott a Túlélni a Karácsonyt című moziban, a Star Trekben, illetve az Így jártam anyátokkal című sikersorozat 12 epizódjában ő alakította Zoey szerepét.

A 32 éves szépség persze tudja jól, hogy a kemény munkát nemcsak hivatásában, hanem az edzőteremben is elvárják tőle. Ez pedig nem is esik nehezére, hiszen elmondása szerint nagyon is aktív életet él: a hét 6 napján beiktatja a mozgást a napirendjébe.

A színésznő legszívesebben boksz-edzésekre jár. „Nemcsak azért tartom remek edzésmódnak a bokszot, mert nagyon jól formában tart, hanem azért is, mert sosem veszem észre az idő múlását – nagyon gyorsan eltelik egy óra. Emellett szuper formában tart: ezer kalóriát is elégethetek egy edzésen” – mondta egy interjúban.

jeniffercikk1.jpg ()Jennifer, aki korábban modellként is bontogatta szárnyait, az intervall edzést is nagyon szereti. Ennek értelmében több, szabályosan ismétlődő, különböző intenzitású mozgásforma váltakozik egy edzésen belül – egy-egy tréning intenzívebb és pihentetőbb részek sorozatából áll. Egy-egy ilyen edzéssel a sztárnak az a célja, hogy elsősorban combjait és fenekét formálja még tökéletesebbre.

Ezen kívül korábbi szerepei kedvéért megtanult gördeszkázni, snowboardozni és szörfözni is, de elmondása szerint nem ijedt meg ezektől a vagány mozgásformáktól. Jennifer úgy fogta fel a dolgot, hogy ez is a munkája része, és minél gyorsabban el kell sajátítania a szükséges ismereteket, így sem ideje, sem lehetősége nem volt arra, hogy inába szálljon a bátorsága.

„Ilyenkor el kell képzelnem, hogyan fogom megcsinálni, illetve hogyan oldom meg a feladataimat minél gyorsabban” – árulta el a sztár. Majd hozzátette: ezekkel a kihívásokkal saját határait feszegeti, ami végső soron fittsége megőrzésében segíti őt.

A színésznő két éve azt is elárulta, hogy megismerkedett a golffal, de nem lett a sport rabja. Véleménye szerint nincs ennél frusztrálóbb sport a világon, mégis meg akarta tanulni az alapokat, hiszen ezt is egyfajta kihívásnak érezte.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Jennifer a kiegyensúlyozott, egészséges étkezés híve. Édességek helyett viszont ha csak teheti, kedvenc gyümölcséből, a görögdinnyével majszol el egy szeletnyit. Ez nemcsak egészségesebb opció, hanem szuper alakja megőrzésében is segíti őt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Katus Attila az étel-házhozszállítási piacon! (x)

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X