Főoldal > AKTUÁLIS > Méregtelenítéssel is tesz mesés alakjáért a szépséges sorozatsztár!

Méregtelenítéssel is tesz mesés alakjáért a szépséges sorozatsztár!

diétafogyókúraméregtelenítéssztár
0

Írta: and

Amikor a hírességeket arról kérdezik, mit tesznek egészségük és mesés alakjuk megőrzéséért, a legtöbben a helyes és rendszeres étkezést, valamint a sok mozgást emelik ki. A dögös Emmanuelle Chriqui számára viszont van még egy fontos dolog, amit olykor megtesz vonalaiért: ez pedig nem más, mint a méregtelenítés. A Törtetők című sorozat szexi sztárja erre a […]

Amikor a hírességeket arról kérdezik, mit tesznek egészségük és mesés alakjuk megőrzéséért, a legtöbben a helyes és rendszeres étkezést, valamint a sok mozgást emelik ki. A dögös Emmanuelle Chriqui számára viszont van még egy fontos dolog, amit olykor megtesz vonalaiért: ez pedig nem más, mint a méregtelenítés.

A Törtetők című sorozat szexi sztárja erre a célra a juharszirup diétát választja, és ilyenkor 5 napon át nem fogyaszt semmi mást, mint a víz, juharszirup, citromlé és cayenne-i bors elegyéből készült italt.

Ettől beindul a méregtelenítés, ami egyébként olykor tényleg hasznos a szervezet számára, illetve a súlycsökkenés is. De a diéta szakértők szerint mégis nagyon veszélyes, hiszen mindössze napi 600 kalória bevitelét engedélyezi, holott egy egészséges nőnek a mennyiség háromszorosára, 1800 kalóriára is szüksége lehet.

Emmanuelle azonban igyekszik mindenkit megnyugtatni: csak időnként folyamodik ehhez a tisztítókúrához, és ilyenkor mindig nagyon figyel a szervezete reakcióra. Két méregtelenítés közt pedig egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozik, Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követve.

emmanuellecikk1.jpg ()Ennek értelmében a 33 éves sztár minden nap ötször fogyaszt tápláló ételeket, mindig kis adagokban. Étrendjében megtalálhatók a fehérjék, rostok és ballasztanyagok, valamint szénhidrátok és jó zsírok is, és persze nem feledkezik meg a szénsavmentes ásványvizek bőséges fogyasztásáról sem.

Emellett a kanadai születésű, marokkói családból származó sorozatsztár minden héten engedélyez magának egy olyan napot, amikor azt eszik, amit csak megkíván – persze a mértékletességről itt sem feledkezik el.

Ez a módszer betarthatóvá teszi a diétát a többi napon, hiszen ekkor bűnözhet – arról nem is beszélve, hogy a legtöbb étel máskor sincs teljesen megtiltva, a lényeg inkább a mértéktartáson van. Ezért Emmanuelle is élvezheti olykor legnagyobb kedvenceit, a csokis sütiket és a jégkrémet.

A többletkalóriákat persze le kell mozognia, amit aktív életmódjának köszönhetően gyorsan meg is tesz a jóga- és Pilates órákon, illetve túrázás vagy tánc közben. Emellett minden héten 6 alkalommal látogatja az edzőtermet, ahol kardio bemelegítés után kar-, láb- és hasizom-erősítő, valamint fenékformáló gyakorlatokat is végez Harley Pasternak útmutatása szerint.

Fotó: Profimedia – Red Dot

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X