Főoldal > AKTUÁLIS > Nem tud meghízni a gyönyörű modell!

Nem tud meghízni a gyönyörű modell!

diétaegészségmodellsonkasztár
0

Írta: and

Sok millió nő irigyli világszerte a Victoria’s Secret gyönyörű modelljét, Selita Ebanks-t, aki fogyás helyett néhány pluszkilóra vágyik. De bárhogyan szeretne is hízni az egzotikus szépség, ez mégsem sikerül neki. „Mindig én voltam a sovány kislány, amitől komplexusaim lettek. Mioplexet ittam és zabkását ettem minden reggel, tehát mindent elkövettem, hogy hízzak legalább egy-két kilót, de […]

Sok millió nő irigyli világszerte a Victoria’s Secret gyönyörű modelljét, Selita Ebanks-t, aki fogyás helyett néhány pluszkilóra vágyik. De bárhogyan szeretne is hízni az egzotikus szépség, ez mégsem sikerül neki.

„Mindig én voltam a sovány kislány, amitől komplexusaim lettek. Mioplexet ittam és zabkását ettem minden reggel, tehát mindent elkövettem, hogy hízzak legalább egy-két kilót, de ez sosem történt meg” – árulta el egy interjúban a gyönyörű modell. Majd hozzátette: mára megtanulta elfogadni az alkatát, és a soványságán való kesergés helyett inkább igyekszik kihozni a legjobbat a helyzetből és önmagából.

Alkatának egyik nagy előnye, hogy gyakorlatilag bármit megehet, amit csak kíván: gyengéi az édességek, és bár a papája évekig hajtogatta, hogy meghízik, ha nem vigyáz ezekkel, Selita továbbra is őrzi vékony alakját. De az egészséges ételek fogyasztására is odafigyel, illetve a mértékletességre is – a világszerte nagy érdeklődéssel kísért bemutatók előtt különösen.

A gyönyörű modell számára tehát az edzés sem azért fontos, hogy leadhasson pár pluszkilót, hanem egyrészt egészsége, másrészt pedig a megfelelő izomcsoportok erősítése miatt. „Az edzőm szerint ha nem erősítenék, egyszerűen elfogynék” – mondta a kajmán-szigeteki, jamaikai, ír és indiai gyökerekkel rendelkező szépség.

selitacikk1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre

Selita általában a bemutatók előtt két héttel kezdi speciális edzésprogramját. Ennek értelmében minden héten öt alkalommal mozog egy-egy órát: személyi edzője irányításával elsősorban a súlyzós feladatokra, valamint a has- és hátizom-erősítésre helyezik a hangsúlyt. „Viszont nagyon keveset kardiózunk, mert nem igazán akarok semmit elégetni” – árulta el nevetve a szexi modell.

Majd hozzátette: az edzések előtt általában a trénerével reggelizik, aki szinte alig hiszi el, mennyi kalóriadús ételt pakol a tányérjára: Selita sonkát, sajtot, palacsintát és tojást is fogyaszt az edzések előtt.

Ha pedig nincs ideje elmenni a konditerembe, vagy épp nem készül fontos bemutatóra, otthon is remekül formában tudja tartani magát. „Imádok táncolni! Ha bármit csinálhatnék, csak betennék valami jó zenét, és egy-két órát táncolnék a tükör előtt, ami remek móka. És milyen egyszerű” – mondta Selita Ebanks.

Selita tippje:

„Ne azért kezdj el mozogni, mert fogyni szeretnél, hanem azért, hogy formába hozd magad. Ne az motiváljon, hogy minél soványabb legyél, hanem az egészséged megőrzése” – mondta a gyönyörű modell.
„Minden nő más és más, és szerintem meg kellene tanulnunk értékelni és megerősíteni mindazt, amink van. Légy szexi, mert te is az vagy, és ez nem a külvilág elvárásaiból, vagy az emberek véleményéből jön, hanem csakis belőled” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kavard fel a port és nevess!

Fedezd fel a powerfruit erejét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X