Főoldal > AKTUÁLIS > Téged is vár az év legfittebb napja!

Téged is vár az év legfittebb napja!

fitneszfittarénamozgástorna
0

Írta:

Változatos fitnesz és aerobik programban vehet részt, aki szeretne tenni az egészségéért. Aznap a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át a Papp László Budapest Sportaréna. A Nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatók – köztük Béres Alexandra, Czanik Balázs, Katus Attila, Rubint Réka, Schobert Norbert, Tatarek Rezső, Varró Gyula – tartanak professzionálisan felépített, intenzív órákat. […]

Változatos fitnesz és aerobik programban vehet részt, aki szeretne tenni az egészségéért. Aznap a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át a Papp László Budapest Sportaréna.

A Nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatók – köztük Béres Alexandra, Czanik Balázs, Katus Attila, Rubint Réka, Schobert Norbert, Tatarek Rezső, Varró Gyula – tartanak professzionálisan felépített, intenzív órákat. A fellépők külön erre az eseményre összeállított, bárki által követhető és egyedülálló koreográfiái, az ezekhez választott hangulatos zenék mind-mind garantálják, hogy különleges sportélményben lesz részed, ha kilátogatsz az eseményre.
A Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni, valamint lesz különterem a Spinning® + Kranking® és az evezőpad (Concept2 Regatta) kedvelőinek is. Idei újdonság a Dance különterem, ahol a legritmusosabb táncórákhoz lehet csatlakozni.
Reggel 9:30-tól délután 17:40-ig folyamatosan zajlanak az órák, az órarendedet te állíthatod össze!

fittarena2.jpg ()

A 6. Tesco FittArénán számos meglepetéssel is készülnek a fellépők. A Kangoo csapat magyar népviseletben, a Princess női hegedűtrió zenéjére lép színpadra, Czanik Balázs dj-t és akkordgitárost is hoz magával. Cseresnyés Bea október végén adott életet második kislányának, és alig egy hónappal a szülés után ő tartja az első órát a Nagyszínpadon. Béres Alexandra és Katus Attila is különleges meglepetést ígér a résztvevőknek.

A 6. Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park a Nagyszínpad mögötti területen.

Az Életmód Expo keretein belül közel 1000 négyzetméteren ismerkedhetsz meg a legújabb trendekkel, próbálhatod ki a legmodernebb sporteszközöket. Kedvezményes áron vásárolhatsz sporttermékeket és kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetsz részt. Kóstold meg a legújabb egészséges ételeket és italokat, próbálj fel új fitneszruhákat!

A kiállítói terület másik oldalán, 500 négyzetméteres területen kerül kialakításra a Fitnesz Park, ahol megismerheted a legújabb fitnesz eszközöket. Sőt, szakértők segítségével ki is próbálhatod azokat! Tudod, mi az a BOSU, a M.O.M.A., az XBody? Most megtudhatod! Számos kiállítónál pedig a legfejlettebb egészségügyi szolgáltatásokról kaphatsz tájékoztatást.

fittarena3.jpg ()

Azok a résztvevők, akik a belépőjegyüket az adataikkal kitöltve a Papp László Budapest Sportaréna főbejáratánál található regisztrációs pultnál leadják, megkapják az esemény regisztrációs csomagját, amely tartalmaz étel-ital frissítőket, valamint az esemény támogatóinak ajándékait, illetve részt vesznek a 15.30-kor kezdődő sorsoláson további értékes támogatói ajándékokért.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából bruttó 200 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Ezen a télen Veszprém és Debrecen mellett Szeged, Miskolc, Pécs és Kecskemét is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz!

Gyere el és légy fitt velünk!

Bővebb információ: www.fittarena.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X