Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vonalait a szépséges modell-műsorvezető!

Így őrzi vonalait a szépséges modell-műsorvezető!

diétafogyókúramozgássztár
0

Írta: and

A 42 éves Rachel Huntert a mai napig sokan kérdezgetik arról, hogyan lehet a negyedik iksz felett is ilyen csinos és gyönyörű. Az új-zélandi születésű modell és műsorvezető szerint a titok mindössze annyi, hogy egy ideje nagyon odafigyel magára: megnézi, hogy mit eszik, ügyel a rendszerességre, valamint a mennyiségekre is. A 178 cm magas modell […]

A 42 éves Rachel Huntert a mai napig sokan kérdezgetik arról, hogyan lehet a negyedik iksz felett is ilyen csinos és gyönyörű. Az új-zélandi születésű modell és műsorvezető szerint a titok mindössze annyi, hogy egy ideje nagyon odafigyel magára: megnézi, hogy mit eszik, ügyel a rendszerességre, valamint a mennyiségekre is.

A 178 cm magas modell egy korábbi interjúban elárulta, hogy régebben nem igazán figyelt oda arra, mit eszik, és mikor. Később viszont rájött, hogy sokkal több energiája van, ha ügyel a rendszeres étkezésre.

Ezért minden napot eper ízű protein shake-kel indít, majd ebédre gyümölcsöt és epres sütit fogyaszt. Uzsonnára ismét gyümölcs következik, vacsorára pedig általában csirke, krumplipüré, borsó, répa és egy nagy adag saláta kerül az asztalára.

Rod Stewart ex-neje olykor bűnözni is szokott egy kicsit: vasárnaponként azt eszik, amit csak megkíván. „Ilyenkor roston sült disznó- vagy bárányhúst készítek krumplival. Imádok főzni” – árulta el. Majd hozzátette: vasárnaponként kicsivel nagyobb mennyiségben engedélyezi magának legnagyobb kedvencei, a friss kenyér és sajtok fogyasztását is.

rachelcikk2.jpg ()Rachel szeretne csinos és vékony maradni, de már nem tűz ki saját maga számára irreális célokat: nem akar túl sovány lenni. Hiszen már nem a többi modell lánnyal verseng a címlapokért, hanem azért kell mindent megtennie, hogy gyerekeinek a lehető legjobb példát mutassa.

A híresség, akinek súlya 60-65 kg közt van, a terhességei után 18-20 kilóval volt nehezebb. Elmondása szerint az utolsó 4-5 kilótól nagyon nehezen szabadult meg, ezek csak évek múlva tűntek el róla. És annak ellenére, hogy néha persze eszébe jut, milyen volt a teste huszonéves korában, fürdőruhamodellként, már megbékélt a változásokkal, és nagyon jól érzi magát a bőrében.

Ezt a rendszeres sportnak is köszönheti: Rachel imád kick-boxolni és spinningelni, a súlyzós gyakorlatokat viszont nem szereti, mert nem akar izmokat építeni magára. Személyi edzőt sem fogad, mert elmondása szerint nagyon hamar elunja az ismétlődő feladatokat. Ehelyett szívesebben jár Pilatesre, ahol egész testét átmozgatja, és a mélyizmokat is erősíti.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X