Főoldal > AKTUÁLIS > Egy igazán forró éjszaka februárban: Latin-amerikai tánc show

Egy igazán forró éjszaka februárban: Latin-amerikai tánc show

programtánc
0

Írta:

Az argentin tangó magyar királynője partnerével egy felejthetetlen dél-amerikai utazásra csábít mindenkit. A program fő vonala az argentin tangó, de két másik táncos párral együtt gondoskodnak arról, hogy a néző egy vérpezsdítő éjszakát élhessen át, magával ragadja a forró érzékiség, a hamisítatlan latin-amerikai hangulat. A három táncospár: Josip Bartulovic és Kulik Johanna, Alexis Fernandez és […]

Az argentin tangó magyar királynője partnerével egy felejthetetlen dél-amerikai utazásra csábít mindenkit. A program fő vonala az argentin tangó, de két másik táncos párral együtt gondoskodnak arról, hogy a néző egy vérpezsdítő éjszakát élhessen át, magával ragadja a forró érzékiség, a hamisítatlan latin-amerikai hangulat.

A három táncospár: Josip Bartulovic és Kulik Johanna, Alexis Fernandez és Lamboni Anna Yumane, valamint Andrea Silvestri és Váradi Martina. Mindhárom pár a legmagasabb szinten műveli saját műfaját, ez is garancia arra, hogy változatos szórakozást biztosítson a világszínvonalú produkció. A 90 perces előadás közben a háttérképek, az autentikus zenék és a szenvedélyes táncok magukkal ragadják érzékeinket és egy különleges világba repítenek minket, miközben bepillantást nyerhetünk a latin-amerikai városok nyüzsgő, éjszakai forgatagába.

tango.jpg ()Fellépők:

Josip Bartulovic és Kulik Johanna jelenleg Magyarországon a legsikeresebb argentin tangó táncos párosa, saját show műsorral és számos fantasztikus előadással büszkélkedhet. A legnagyobb sikerüket 2003-ban érték el, amikor Buenos Airesben az első argentin tangó világbajnokságon 180 pár közül három argentin pár mögött a negyedikek lettek. 10 évnyi közös szereplés után a színpadon olyan magas szintű harmóniáról tesznek tanúbizonyságot, amely minden alkalommal mélyen megindítja a nézőket elegáns érzékiségével, elfojtott szenvedélyével, vagy felhőtlen játékosságával. 

Andrea Silvestri és Váradi Martina a latin versenytánc jelenlegi magyar bajnokai immár 4 éve. 2006. január óta táncolnak együtt. Számtalan esetben álltak az élen latin táncversenyeken,  2010. végén már 15-ek voltak a világranglistán. Technikai tudásuk a személyes kisugárzásukkal együtt a sikerük kulcsa.

Alexis Fernandez és Lamboni Anna Yumane: az erotikával túlfűtött salsa irányzatok kiváló művelői. Mindketten nemzetközileg is elismert táncosok, akik számos színpadi fellépéssel büszkélkedhetnek. Nemrég tértek haza franciaországi turnéjukról, ahol a Mexikói Balett társulatával együtt léptek fel.  Együtt fejlesztették ki és vitték sikerre a méltán híres, egyedi, temperamentumos tánc stílusukat.

Forrás: Proper PR Kommunikációs Ügynökség


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X