Főoldal > AKTUÁLIS > Egy -12 kilós fogyás és teljes átalakulás titkai

Egy -12 kilós fogyás és teljes átalakulás titkai

diétafogyáspárkapcsolatsporttárs
0

Írta: and

A nők forradalma A 21. századi nők hatalmas tévedése, hogy egy olyan férfitől várják az életük kiteljesedését, akivel épp együtt járnak, ahelyett, hogy kivívnák az önrendelkezésüket, és egy sikeres életet kezdenének el felépíteni maguknak. A LifeT!lt nevű életmód blog hatékony támaszt nyújthat abban, hogy gyorsabban elérd a céljaidat, legyen szó párkapcsolatról, külsődleges változásról, vagy belső […]

A nők forradalma

A 21. századi nők hatalmas tévedése, hogy egy olyan férfitől várják az életük kiteljesedését, akivel épp együtt járnak, ahelyett, hogy kivívnák az önrendelkezésüket, és egy sikeres életet kezdenének el felépíteni maguknak. A LifeT!lt nevű életmód blog hatékony támaszt nyújthat abban, hogy gyorsabban elérd a céljaidat, legyen szó párkapcsolatról, külsődleges változásról, vagy belső átalakulásról.  A 70 vagy 90 napos program során olyan szinten fogsz megerősödni mentálisan, amiről eddig még talán álmodni sem mertél. A súlycsökkenés ennek a folyamatnak pusztán egy jelentéktelen, pozitív hozadéka, amely révén kinyílik előtted a világ, hisz megnő az elvárásod önmagaddal és másokkal szemben. A pozitív változásokhoz azonban el kell hinned, hogy nőként is szinte bármit el tudsz érni az életben, és ha ez sikerül, egyre magasabb igényeid lesznek a férfiakkal szemben, akik kénytelenek lesznek alkalmazkodni a megváltozott erőviszonyokhoz. Ne feledd, hogy a programodhoz nem csak önmagad kell legyőznöd, hanem az ellenségeid is, akik képtelenek lesznek elviselni a pozitív fejlődésedet, mert szembesíteni fogod őket a saját gyengeségeikkel. Ehhez alapjaiban kell újraértékelned a jelenlegi kapcsolataidat, ám a személyiségfejlődésednek köszönhetően olyan emberekre találhatsz, akik minőségileg jobban illenek hozzád és legalább azonos szinten vannak veled.

„I was born”

„Alapvetően mindig odafigyeltem a külsőmre, de 2 évvel ezelőtt úgy éreztem, hogy van még hova fejlődnöm, ezért szerettem volna kihozni magamból a maximumot” –meséli Benedek Bence, a blog szerzője. A LifeT!lt életmód programot saját tapasztalataim és Veress Tamás személyi edző szakmai útmutatói alapján dolgoztam ki, azzal a céllal, hogy nyomon kövessem az átalakulásomat, és az egész folyamatnak egy dokumentált keretet adjak.  A fogyókúrám elején készítettem magamról egy fotót az előtte-utána érzés miatt, amit 8 alkalommal ismételtem. Az elején természetesen szükség volt egy kis mentális rákészülésre, hisz az első 10 napot túl kellett élnem valahogy, amíg beszűkült a gyomrom, és alkalmazkodott az új, kisebb adagokhoz. Minden héten összegeztem a súlycsökkenéseimet, majd 79 nappal később sikerült elérnem az ideális testsúlyomat (96,3 kg→83,55 kg). A pár hónapos edzés után olyan jellemfejlődésen mentem keresztül, hogy úgy éreztem, teljesen más emberré váltam: átléptem a határaimat és leküzdöttem az akadályokat, ami új kapukat nyitott ki előttem. A program végrehajtásával komplett életmódot váltottam, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ezentúl csak salátán élek és vizet iszom – mint egy palánta – hanem egyszerűen odafigyelek arra, hogy mikor, mit és mennyit eszem” – fűzi hozzá a blogger.

lifetilt4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A fogyókúra-ipar füllentései

Bence szerint a tanulatlanság és a genetikailag kódolt öröklött butaság egy ember számára az élet igazi keresztje. Ha bedőlsz az olcsó reklámfogásoknak, és elhiszed, hogy a fogyókúrás spray-k, a zsírégető tabletták, a karcsúsító turmixok vagy a fogyasztóövek tényleg működnek, saját hiszékenységed és naivitásod áldozatává válsz. Ideje elfelejtened tehát a semmitmondó ígéreteket, mert tartós fogyást kizárólag rendszeres testmozgással és helyes étrenddel érhetsz el, ami természetesen jelentős energiaráfordítást és áldozatot követel. „A blog indulása óta eltelt 1 évben rengeteg olyan nővel találkoztam, aki súlyos önértékelési zavarokkal küzdött, vagy egyszerűen nem volt elégedett a saját életével – mondja a szerző. Ma minden a külsőségekről szól, az egész reklámipar és a média a szépséggel operál, és közismert tény az is, hogy egy állásinterjún jobb esélyekkel indulhat egy csinos hölgy. Én szívvel-lélekkel támogatom a nőket, mindent értük teszek, ezért is indítottam el a Slim3 10+, a Slim3 25+ és a Slim3 Anya programokat, ahol az alanyaimmal az anyák, a jelentős túlsúllyal élő nők elé szeretnék kötelezően követendő példát állítani, valamint az olyan fiatal lányok elé, akik már 15-21 évesen pluszkilókkal rendelkeznek. Ezek a nők egy olyan gödörben vannak, ami most még nem annyira mély, de egy idő után egyre nehezebben tudnak majd kimászni belőle. Szeretném visszazökkenteni életüket egy egészségesebb, szebb külsővel kecsegtető mederbe.”

A „valamit valamiért” elv

Az érzelmi kiüresedés és a társ nélküli magány állapotánál aligha létezhet rosszabb dolog a világon. Így minél hamarabb el kell döntened, hogy a jövőben egy pizzától, egy tábla csokitól vagy egy sajtburgertől vársz-e érzelmi kielégülést, vagy esetleg az ideális társadtól. A blogger szerint a tömegesen kudarcba fulladt fogyókúrák okai, hogy egyrészt a nők lélekben nincsenek felkészülve az elszánt küzdelemre, másrészt sokszor olyan diétát folytatnak, ami alapjaiban kudarcra van ítélve. Ezzel szemben a LifeT!lt konkrét példákkal illusztrálva olyan életmód-stratégiákat, tudatos táplálkozási szabályokat és a női testalkatra szabott edzésterveket mutat be, ahol a módszerek hitelességét az olvasók által közzétett eredmények igazolják. A sikeres gondolkodásmód-váltók eközben jelentős mentális fejlődésen mennek keresztül, ami büszkeséggel, sikerélménnyel és pozitív energiával tölti fel őket, és a célorientált gondolkodás inspirálóan hat életük minden területére. „Tudatosítani akarom a nőkben, hogy ne elégedjenek meg azzal, amiben jelenleg élnek. Küzdjenek az álmaikért, és ne kössenek kompromisszumot önmagukkal szemben, a párválasztásban vagy a munkában.  Legyenek tisztában azzal, hogy mindig van egy magasabb léc, amit át kell ugrani a minőségibb élet eléréséhez” – vélekedik a blogger.

Wellness Cafe tipp: Ha te is szívesen kipróbálnád ezt a módszert, a Slim3 2 programra március 1-ig itt jelentkezhetsz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X