Főoldal > AKTUÁLIS > Kim Kardashiant nem zavarja a narancsbőr sem

Kim Kardashiant nem zavarja a narancsbőr sem

diétafogyókúranarancsbőrsztár
0

Írta:

Ő az a lány, akiről úton-útfélen hallani, de sosem lehet pontosan tudni, hogy miért is került címlapra. Kim Kardashiannak elég volt csupán egy valóságshow-ban szerepelnie, és Amerika első számú kedvencévé kiáltották ki. Innentől már csak egy ugrás volt, hogy bármi, amit csinál, szóbeszéd legyen. Számtalanszor taglalták már testét, hiszen nem az a kimondott modell alkat, […]

Ő az a lány, akiről úton-útfélen hallani, de sosem lehet pontosan tudni, hogy miért is került címlapra. Kim Kardashiannak elég volt csupán egy valóságshow-ban szerepelnie, és Amerika első számú kedvencévé kiáltották ki. Innentől már csak egy ugrás volt, hogy bármi, amit csinál, szóbeszéd legyen. Számtalanszor taglalták már testét, hiszen nem az a kimondott modell alkat, mégis követendő példa lehet, hiszen kerekded idomai igazán szexissé és nőiessé teszik. Azonban muszáj hangsúlyoznuk: ő még nem a plus size kategória!

Az angol Cosmopolitan különkiadással jelentkezett, a Cosmopolitan Body-val, ami bizony címlapon hozta Kim Kardashiant. Talán picit meglepő, hiszen az ehhez hasonló fogyókúrás életmód magazinok nála sokkal vékonyabb, vagy éppen sportosabb hírességekkel szokták eladni magukat, ám azt azért tudni kell Amerika kedvenc celebjéről, hogy bár elfogadta önmagát, azért ő is rendszerint mozog, sőt, diétát is tart.

profimedia-0115644482.jpg ()Kim elmondta, hogy vannak napok, amikor nagyon bántja, ha megszólják a feneke miatt, ami bár nem tökéletes szerinte sem, de attól még nem is olyan borzasztó. Máskor viszont egyáltalán nem veszi magára, ha arról cikkeznek, hogy narancsbőrös. Elfogadta magát úgy, ahogy van, nem zavarja, hogy nem tökéletes a teste, és bizonyos nasikról például semmi pénzért nem mondana le.

Egy átlagos napi menüje a következőképpen néz ki: reggelire zöldség turmix fehérjével, ebédre valamilyen saláta öntettel, majd jöhet némi rágcsálnivaló, ami akár süti is lehet, vagy például egy alma. Nap végén egy vékony szelet kenyeret fogyaszt pestós grillezett lazaccal, ami mellett egy kis adag rizs és brokkoli is elfér.

A sztár nem dohányzik, alkoholt is ritkán fogyaszt, és próbál minél egészségesebben étkezni. Együtt dolgozik testén Tracy Anderson sztártrénerrel, aki olyan hírességeket edz, mint Jennifer Aniston, Shakira, vagy Gwyneth Paltrow. „Nem azért edzek, mert vékony akarok lenni. Tracy kialakított nekem egy tervet, amit követek, és mellette egészségesen étkezem. Soha sem éheztetem magam. A célom az, hogy sokáig fitt maradjak.”

Kim a magazinnak azt is kifejtette, hogy sosem törekedett a nullás méret elérésére, hiszen az csak egy szám. Mindenkinek azt javasolja, hogy ne méregesse magát, inkább a tükör beszéljen a mérleg helyett. Utóbbi egyébkén nincs is a házában. A fenekéről sokan mondják, hogy nagy, de ő kimondottan szereti. Testvérei egészen más alkatok, mint ő, ám abban megegyeznek, hogy mindegyiküknek kellő önbizalma van. Azt mondja, ezt annak köszönhetik, hogy otthon sosem volt rajtuk nyomás amiatt, hogy változtatni kellene a külsejükön, szüleik mindig azt mondták, hogy úgy gyönyörűek, ahogy vannak.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X