Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham vékonyabb és szexibb, mint valaha

Victoria Beckham vékonyabb és szexibb, mint valaha

diétaedzésfogyásfogyókúrafutás
0

Írta: and

A 37 éves sztár négy gyermek édesanyja, és továbbra sem rejtegeti csinos alakját: most éppen az iD Magazine hasábjain pózol, a neves fotós, Josh Olins kamerája előtt. A szexi képeken kivillantja formás, edzett idomait, de túlzásba most nem viszi, csupán egyrészes fehérneműt visel, Manolo Blanik cipővel, egy másik képen pedig latex felsőt, egy apró nadrággal. […]

A 37 éves sztár négy gyermek édesanyja, és továbbra sem rejtegeti csinos alakját: most éppen az iD Magazine hasábjain pózol, a neves fotós, Josh Olins kamerája előtt. A szexi képeken kivillantja formás, edzett idomait, de túlzásba most nem viszi, csupán egyrészes fehérneműt visel, Manolo Blanik cipővel, egy másik képen pedig latex felsőt, egy apró nadrággal.

Az énekesnőből lett divatdiktátor állítólag sütit evett a fotózáson, pedig rendszerint azok a hírek keringenek róla, miszerint olyan diétákba kezd, amelyekkel szinte semmilyen tápanyagot nem visz be a szervezetébe. Nyáron, szülése után azonnal fogyókúrába fogott, ugyanis azonnal meg akart szabadulni 10 kiló feleslegtől. Mivel császármetszéssel szült, ezért a sportot egy darabig hanyagolnia kellett, de ettől még rendszeresen végzett kismamáknak szánt gyakorlatokat, és némi Pilatest is.

idmagazine.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Azóta visszatért a sztáredzőhöz, Tracy Anderson-hoz, akivel olyan komoly edzéseket tartottak, aminek az eredménye jól látszik a frissen készült fotókon. Victoriánál a mozgás alapja a hatalmas mennyiségű kardió edzés: naponta akár 6-8 kilométert is lefut. Ennek nagy előnye, hogy több száz kalóriát is elégethet egy-egy alkalommal. Előfordul olyan is, hogy Victoria éhgyomorra futópadon indítja a napot, így még hatékonyabb a zsírégetés.

Gondolhatnánk, hogy a futást remekül tudják közösen űzni híresen szép testű férjével, ám egy interjúban David elárulta: utál futógépen dolgozni, sokkal jobban szeret a szabadban lenni, ezért ő a futóedzést kint ejti meg, és inkább este. Ha viszont szabadnapja van, akkor szívesen elmegy Victoriával az edzőterembe más gyakorlatokat is végezni.

Beckhamné lábai szintén irigylésre méltóak. A legfontosabb gyakorlat, amit ezért végez, azok a guggolások, valamint rendszerint sort kerít egy speciális gyakorlatra, ami első ránézésre nem tűnik nehéznek, de ha jól csinálja az ember, akkor igenis komoly erőfeszítést igényel. Egy székről úgy áll fel, hogy csak az egyik lábára támaszkodik, karját közben mellkasa előtt tartja kinyújtva. Ahhoz, hogy hatásos legyen, sokszor egymás után kell elvégezni egyik lábra, és másik lábra is.

A híres feleség egyébként váltig állítja, hogy csodás alakját az egészséges étrendnek köszönheti. Bár sokszor cikkeznek arról, hogy naponta csupán ötmaroknyi ételt fogyaszt, és ezzel fogy, ő inkább arról szeret beszélni, hogy mindent bevisz a szervezetébe, amit egészségesnek tart. Így az étrendjének része a zöldségek, gyümölcsök, és a halak. Időnként előfordul, hogy jövet-menet bekap valamit, ami egyáltalán nem diétás, de ezek azért ritka alkalmak.

Éppen annyian irigylik Victoria alakját, mint ahányan támadják érte. Ő pedig nagyon egyszerűen lerendezi a kérdést: „Nem vagyok egy szupermodell, de mindent megteszek azért, hogy a legjobb formámat mutassam. Ugyanakkor el kell fogadni: én nem Gisele Bündchen vagyok.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X