Főoldal > AKTUÁLIS > 4 szuper tartalmas kikapcsolódás nem csak a hétvégére

4 szuper tartalmas kikapcsolódás nem csak a hétvégére

átvágóprogram
0

Írta: and

Ha szereted az átvágós fejtörőket Mindig is kedvelted a műveltségi vetélkedőket, ahol a profi játékosokat megszégyenítően szinte mindenre tudod választ? Ha imádod tesztelni a lexikai tudásodat, akkor hétköznap esténként 8-kor kapcsolj a Story 4-re, ahol a műfaj legprofibb szakértője, az ország kvíz mestere, Vágó István jelentkezik egy új, kőkeményen a tudásra, a stratégiára és taktikára […]

Ha szereted az átvágós fejtörőket

Mindig is kedvelted a műveltségi vetélkedőket, ahol a profi játékosokat megszégyenítően szinte mindenre tudod választ? Ha imádod tesztelni a lexikai tudásodat, akkor hétköznap esténként 8-kor kapcsolj a Story 4-re, ahol a műfaj legprofibb szakértője, az ország kvíz mestere, Vágó István jelentkezik egy új, kőkeményen a tudásra, a stratégiára és taktikára építő játékkal, az Átvágóval. A vetélkedő három fejezetre épül, az elején villámkérdések hangzanak el, míg a második játékrészben – ahová a három versenyzőből ketten nyernek bebocsájtást – ismételten villámkérdésekkel tesztelik a játékosok tudását, de itt már egy felderítendő kapcsolatot is fel kell göngyölíteni. Az összegfüggést elsőként konstatáló játékos jut be a harmadik fordulóba, ahol a feltett kérdésekkel egy kicsit mélyreszántóbban is foglalkoznak, és ez lesz a kvízműsor valódi „átvágó” szakasza. Vágó István saját fejlesztésű műsorában, amely több műveltségi vetélkedő ötvözetéből született meg, nem elég csak a Dallast ismerni, ennél jóval több kell, győződj meg róla magad is!

Átvágó, minden hétköznap este 20:00-tól a Story 4 műsorán; Bővebb infó: www.startlap.hu/atvago/

atvago.jpg ()Egy éjszaka a színház szerelmeseinek

A hónap utolsó napján, a főváros tizenhárom teátrumában egy éjszaka erejéig minden a feje tetejére áll. A Színházak Éjszakája egész estés programsorozat keretén belül Budapest híres színházai, és színészei egyedi programokkal várják az érdeklődőket, ahol megmutathatják mennyire kivételes és fantasztikus a színházi atmoszféra. Rendhagyó, interaktív programokra, eddig még nem látott előadásokra, gyermekműsorokra, koncertekre, beszélgetésekre invitálnak mindenkit, aki egy „szimpla előadástól” kicsit többre vágyik. Sétálj báblabirintusban a Bábszínházban, csodáld meg színészlegendáink jelmezeit a József Attila Színházban. Figyelemmel kísérheted Müller Péter estjét a Lélek Színpadon, ha nevetésre vágysz a Mikroszkóp Színpad Éjszakai kabaréja a neked való, de a Vígszínházban akár táncra  is perdülhetsz a kedven színészeiddel. A Színházak Éjszakája (a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan) egy karszalag megvásárlásával látogatható, és akár az összes előadást végignézheted.

Bővebb infó és a résztvevő színházak teljes listája: www.szinhazakejszakaja.hu 

A divat legnagyobb momentumai egy kiállításon

Divatbolondok, figyelem! Ha még nem láttad a Fashion Stills kiállítást a Sofitel Budapest Chain Bridge hotelben, akkor még április 20-ig pótolhatod ezt a hiányosságot. Négy sztárfotós, Derek Hudson, Cathleen Naundorf, Jean-Marie Périer és Gérard Uferas a divat ikonikus alakjairól és pillanatairól készített képei már szinte az egész világot beutazták, és most végre nálunk is megcsodálhatóak. A legnevesebb tervezők titkos kulisszatitkaiba engednek betekintést a képek, így a látogatók igazán kiváltságosnak érezhetik magukat. Gigászi tervezők, mint például Dior, Chanel, Gaultier vagy Yves Saint Laurent exkluzív pillanatai elevenednek meg a szemünk előtt. Ha igazi „fashioniszta” vagy, ott a helyed ezen a kiállításon!

Ha a feltörekvő tehetségekre vagy kíváncsi

Lehet, hogy Magyarország nem divat-nagyhatalom, de az biztos, hogy tehetséges és kreatív tervezőkből nálunk sincs hiány. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy idén is megrendezik a Gombold Újra! Divat A Magyar 2.0 eseményét. Március 31-én a Millenáris „B” csarnokában minden a magyar divatról szól. Délelőtt tíztől megnyitja a kapuit az igen népszerű WAMP, ahol szuper darabokat szerezhetsz be a hazai tervezőktől, de lesz könyvbemutató, konferencia a magyar tervezők versenyképességéről és a legsikeresebb magyar dizájnerek őszi-téli kollekciójukat is bemutatják. A program zárásaként pedig megismerheted a Gombold újra! pályázat döntőjébe bekerült kollekciókat, amelynek végén lerántják a leplet a győztes tervezőről is. Ünnepeld te is méltóképpen a magyar divatot!

A belépés ingyenes. Bővebb infókért kattints ide!

Ezért érdemes a Duna Plazába látogatnod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X