Főoldal > AKTUÁLIS > A Glee sztárja két számmal lett vékonyabb!

A Glee sztárja két számmal lett vékonyabb!

diétafogyásfogyókúragyorsétteremméret
0

Írta: and

A díjátadók időszakában minden világsztár igyekszik a legjobb formáját hozni, sőt olyan is van, aki ilyen alkalmakkor mutatja meg, amin adott esetben már hosszú hónapok óta dolgozik. Így történt ez a Glee című sorozat duci szereplőjével is: a NAACP Image Awards-on egy csillogó kék ruhában jelent meg, de nála elsősorban nem az volt a téma, […]

A díjátadók időszakában minden világsztár igyekszik a legjobb formáját hozni, sőt olyan is van, aki ilyen alkalmakkor mutatja meg, amin adott esetben már hosszú hónapok óta dolgozik. Így történt ez a Glee című sorozat duci szereplőjével is: a NAACP Image Awards-on egy csillogó kék ruhában jelent meg, de nála elsősorban nem az volt a téma, hogy milyen kreációt visel, hanem az, hogy két számmal kisebbet, mint eddig.

Amber tavaly júliusban megváltoztatta az étrendjét, bár még a mozgás kicsit várat magára, már így is hatalmas eredményt ért el. Akkor ugyanis már komoly gyomor fájdalmai voltak, amivel orvoshoz kellett fordulnia, aki természetesen ráparancsolt, hogy iktassa ki elsőként a gyorséttermeket az életéből. Azt mondja a színésznő, hogy a cél tehát nem is az volt, hogy fogyjon, hanem hogy az egészségét megőrizze. „Számomra megfelelő volt az előző méret is, bár tény, hogy most sokkal jobban festek egy-egy alkalmi ruhában, és az egészségem is helyreállt.”

amber2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Bár úgy tűnt, hogy Amber mindig is elégedett volt a súlyával, azért érték őt is csalódások emiatt: nagy televíziós produkciók utasították vissza a külseje miatt. Hiába volt tehetséges, mivel jóval nagyobb, mint amit manapság elvárnak Hollywoodban, ezért nagyon nehezen sikerült az áttörés. Tizenhét évesen például nem jutott tovább az American Idolban, utána pedig a Dreamgirls válogatásáról tessékelték ki. Végül a Glee csapatában mutathatta meg, hogy mit tud.

A sztár kb. 20 kilótól szabadult meg, elsősorban azzal, hogy egyáltalán nem eszik gyorséttermekben. Ennél a súlynál az volt a legfontosabb, hogy visszavegyen a szénhidrát-bevitelből, amit természetesen az otthon elkészített ételeknél is figyelembe kellett vennie. Nem néhány gyümölcsön és salátán él, minden étkezésre normális adagot fogyaszt, de megpróbálja figyelni, hogy miben mennyi kalória található. A hamburgerek mellett a desszertekről is le kellett mondania. A mozgás még nem része a mindennapjainak, de ahogy karcsúsodik az étrend megváltoztatásával, úgy jön elő annak az igénye, hogy némi sportot is beiktasson az életébe.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X