Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csinos és kiegyensúlyozott Király Linda!

Így marad csinos és kiegyensúlyozott Király Linda!

böjtdiétamozgás
0

Írta: and

A zene a harmónia kulcsa Az Összefogás koncert egyik sztárfellépőjeként Király Linda is csatlakozott a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági kezdeményezéshez, elmondása szerint ugyanis mindig szívesen segített másokon. „Számomra mindig is fontos volt, hogy segítsek, amiben tudok, és megmutassam, mennyire fontos az összefogás a bajban” – vallja az énekesnő. Különösképpen igaz ez akkor, ha ehhez […]

A zene a harmónia kulcsa

Az Összefogás koncert egyik sztárfellépőjeként Király Linda is csatlakozott a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági kezdeményezéshez, elmondása szerint ugyanis mindig szívesen segített másokon. „Számomra mindig is fontos volt, hogy segítsek, amiben tudok, és megmutassam, mennyire fontos az összefogás a bajban” – vallja az énekesnő. Különösképpen igaz ez akkor, ha ehhez olyan dolgot kell tennie, amit amúgy is szenvedélyesen szeret: énekelni.

Nem véletlen tehát, hogy Linda számára a kikapcsolódást is a zene jelenti, így könnyen megtalálja az egyensúlyt munka és pihenés között. „Mivel azzal foglalkozunk, amit amúgy is imádunk, ezért a munkánk nem annyira megerőltető” – mondja az énekesnő, aki számára a zenén kívül egy forró, gyertyafényes fürdőzés vagy éppen a snowboardozás is remek kikapcsolódást jelent, mely új energiákkal tölti fel.

Életmódváltás

„Most elkezdtem valami újat, mondjuk úgy, hogy életmódváltásban vagyok” – mondja az énekesnő, aki egyébként 16 éves kora óta küzd a kilókkal. Mostanra azonban úgy érzi, elege lett az állandó diétázásból és fogyókúrából, és megtalálta a kiegyensúlyozott, egészséges életmódot. „Soha többet nem mondom azt, hogy elkezdek diétázni. Végre úgy érzem, hogy rátaláltam valamire, amit be tudok tartani, és nem is kell megfosztanom magam mindentől” – árulja el az énekesnő, aki hozzáteszi azt is, hogy egészen egyszerű dolgokról van szó. „Teljesen alapvető dolgokat tartok be, például odafigyelek arra, hogy mit eszem és rendszeresen edzek.”

linda4.jpg ()A tudatos életmód keretében az énekesnő havi rendszerességgel tisztítókúrát végez, amit nem kifejezetten böjtként fog fel, de ezekben az időszakokban mellőzi a tejtermékeket, a húsokat, csak teljes kiőrlésű gabonát és biotermékeket fogyaszt. „Ezt körülbelül tíz napon keresztül csinálom. Utána sokkal jobban érzem magam. A legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.”

A változatosság gyönyörködtet

Mivel az énekesnő saját bevallása szerint viszonylag gyorsan ráun dolgokra, a sportban is a változatosságot szereti. Elsősorban a zumbához, vagy a kangoohoz hasonló bulis, táncos mozgásformákat részesíti előnyben, de szívesen jár a dögös, magassarkúban űzhető hot girly dance órákra is. „De van olyan is, amikor kickboxolni járok, szóval tényleg nagyon változó, hogy éppen mit sportolok” – mondja az énekesnő, aki a szépségápolásra is nagy hangsúlyt fektet.

„A legfontosabb dolog a hidratálás, sok-sok víz bevitelével kell megőrizni a bőr fiatalságát.” Linda napközben nem sminkeli magát mindenáron, hajára pedig kifejezetten ügyel. „Például már nem melíroztatom egy ideje, hiszen fontos, hogy néha pihentessük és adjunk egy kis időt a hajhagymáknak. Fontos, hogy belülről tápláljuk a hajat, kívülről ápolni már késő, ha például már elkezdett töredezni. A legjobb, ha sok avokádót, halolajat fogyasztunk, melyek mindegyike jótékony hatással van a hajra.”

Wellness Cafe tipp: „Kövesd a szívedet.” A szépség belülről sugárzik. Mások azt látják belőlünk, amit belülről sugárzunk a külvilág felé.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X