Főoldal > AKTUÁLIS > Szabó Melinda nyerte az amerikai Arnold Classic-ot!

Szabó Melinda nyerte az amerikai Arnold Classic-ot!

fitnessmagyarnyert
0

Írta:

Az idei amerikai Arnold Classic-on, Szabó Melinda nyert a fitness abszolút kategóriában a világ legnagyobb fitnesz- és testépítő versenyén. A versenyen 650 induló vett részt, ami több mint 3 napig tartott! A mindössze 21 éves lány, tavaly már kiérdemelte a világ legeredményesebb fitneszversenyzője címet, most egy újabb nagy trófeát tudhat magáénak, példátlan sikerét követően, jövőre […]

Az idei amerikai Arnold Classic-on, Szabó Melinda nyert a fitness abszolút kategóriában a világ legnagyobb fitnesz- és testépítő versenyén. A versenyen 650 induló vett részt, ami több mint 3 napig tartott! A mindössze 21 éves lány, tavaly már kiérdemelte a világ legeredményesebb fitneszversenyzője címet, most egy újabb nagy trófeát tudhat magáénak, példátlan sikerét követően, jövőre Szabó Melinda már az IFBB profik között bizonyíthat, és várhatóan az Egyesült Államokba költözik! 

Érdekesség, hogy a 2012. május 13-ai Fitbalance Aréna Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál rendezvény arca és háziasszonya Szabó Melinda lesz!

Forrás: Magyar Testépítő és Fitness Szövetség 

Íme 2012 legszuperebb futócipője!

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Melindanyert2.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X