Főoldal > AKTUÁLIS > Renée Zellweger edzőcuccban utazik

Renée Zellweger edzőcuccban utazik

alakalakformálásBridget JonesedzésedzőruhafitnessfogyásRenée Zellwegerszínésznősztártest
0

Írta:

A híres színésznőnek ennyire a sport lenne a mindene?

Kim Kardashianról egyszer azt olvastuk, hogy edzőcuccban alszik, hogy reggel tényleg az első dolga lehessen egy jó kis edzés. Nos, úgy tűnik, hozzá hasonlóan Renée Zellweger sem akar időt és energiát pazarolni az átöltözésre, ugyanis a színésznőt a Los Angeles-i LAX reptéren sportszerkóban kapták lencsevégre. A január közepén készült képek tanúsága szerint Renée jókedvűen utazott és ragyogóan nézett ki, amit szerintünk akár egy kis sport okozta jókedvnek is köszönhetett.

A híres színésznő egyébként imád sportolni, egyik kedvenc mozgásformája a futás. Erről egy időre le kellett mondania, amikor Bridget Jones szerepére vállalkozott, de szerencsére a harmadik mozira már kiegyensúlyozottabban és sokkal okosabban készült fel, mint korábban. „Híztam egy kicsit, emellett nagyobb melltartót és műhasat is kaptam a forgatásra” – árulta el, hozzátéve, hogy szerinte Bridget alakjával teljesen rendben van minden, nem is érti, miért pörög mindenki ezen.

Persze ezt nem mondta, de szerintünk minden bizonnyal ő is örült annak, hogy ez a film nem követelt meg tőle extrém hízókúrát. Sőt, szinte biztos, hogy a sportot is folytathatta, ami nélkül azt mondja, már nem is tudna élni.

Általában súlyzós edzéseket végez, olykor táncol, illetve minden nap fut. De vajon miért szeretett bele ennyire a futásba? „A napjaimnak ez az a része, ami csak rólam szól. Ilyenkor egyedül vagyok a gondolataimmal, és erre mindig szükségem van” – mondta, amikor egy interjú során kedvenc mozgásformájáról kérdezték.

A rendszeres sport mellett a táplálkozásra is odafigyel: Gwyneth Paltrow-hoz hasonlóan a makrobiotikus táplálkozás híve, vagyis csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat és zöldségeket fogyaszt. Az anyagcseréje miatt különösen óvakodnia kell a szénhidráttól, hiszen az a típus, akire egy kevéske is azonnal rárakódik.

Renée teste egyébként az elmúlt évek során sokat változott. Bridget Jones szerepe kedvéért az első két filmre 15 kilót hízott: az első mozi forgatása előtt pizzával és fánkkal tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmnél viszont már sokkal tudatosabb volt – egy dietetikus által összeállított, magas kalóriatartalmú ételekből álló étrenddel szedte fel a kilókat.

A forgatások után villámgyorsan visszanyerte törékeny alkatát, amiben a futás és a tánc segített neki elsősorban. És bár sokan aggódtak érte a gyors fogyás, illetve vékony alakja láttán, barátai és ismerősei szerint nem volt baj. Renée ugyanis kiegyensúlyozott ember, akinek sokat segít, hogy megtalálta a számára legmegfelelőbb étrendet és kedvenc mozgásformáját, a futást, valamint a nyugalmat és az igazi boldogságot is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X