Főoldal > AKTUÁLIS > Horváth Éva: „Akár hajnalban is képes vagyok kolbászt enni”

Horváth Éva: „Akár hajnalban is képes vagyok kolbászt enni”

diétaegzotikushúsmaraton
0

Írta: and

Egzotikus környezetben Az Éden Hotel második évadát a mexikói Puerto Vallartól nem messze, a Csendes-óceán partján forgatták, az egzotikus környezetben pedig a műsorvezető, Horváth Éva is jól érezte magát. „Nagyon szeretem ezt a környezetet, Dél-Amerika egyébként is az egyik kedvencem, de ha utazásról van szó, akkor mindent imádok, különösképpen a különböző kultúrákat. Mexikóban még nem […]

Egzotikus környezetben

Az Éden Hotel második évadát a mexikói Puerto Vallartól nem messze, a Csendes-óceán partján forgatták, az egzotikus környezetben pedig a műsorvezető, Horváth Éva is jól érezte magát. „Nagyon szeretem ezt a környezetet, Dél-Amerika egyébként is az egyik kedvencem, de ha utazásról van szó, akkor mindent imádok, különösképpen a különböző kultúrákat. Mexikóban még nem jártam, így nagyon örültem, hogy a forgatás végén volt még négy napunk megcsodálni a maya kultúra nevezetességeit és a piramisokat.”

A csinos műsorvezető egyébként egyáltalán nem bánja, ha munkája miatt időnként hosszabb időt kénytelen külföldön tölteni. Saját bevallása szerint ilyenkor még honvágya sincs, családjában ugyanis mindig természetes volt az utazás. „Ebben szocializálódtam, apukám sokszor egy évet is távol volt tőlünk, így megszoktam, hogy ha az embernek dolga van, akkor elmegy, aztán hazajön, ha vége.”

Bár Éva élvezte a mexikói környezetet, nyaralni leginkább Egyiptomban szeret. „Imádom a tengert és az ottani élővilágot. Mexikóban is merültem, de össze se hasonlítható azzal az élővilággal, ami a Vörös-tengerben található” – meséli a műsorvezető, akit az élővilág mellett a napsütés is Egyiptomba vonz. „Gyakorlatilag Egyiptom az a hely, ahol még nem csalódtam az időjárásban. A napsütés nagyon fontos a számomra, igazi napimádó vagyok, a forgatás alatt el is tiltottak a napozástól, annyira barna lettem” – vallja be Éva.

eva2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kikapcsolódás és karrier

Éva számára a sport jelenti az igazi kikapcsolódást, de a barátnőivel eltöltött csajos délután vagy egy wellness hétvége is új energiákkal tölti fel. Bár igyekszik megtalálni az egyensúlyt a munka és a pihenés között, saját bevallása szerint ez nem mindig sikerül neki maximálisan, és valamelyik oldalra mindig elbillen a mérleg. „Ebben a szakmában nem állandó intenzitással zajlik a munka. Két hónapig forgattunk, de most visszacsöppentem a régi kerékvágásba és az irodai munkába, így például több idő jut a kikapcsolódásra és a sportra is.” Bár Éva kint is rendszeresen futott, mióta hazajött, még intenzívebben készül a futási szezonra. „Április elején lesz az első futóverseny, utána pedig folyamatosan jön majd a többi. Remélem majd egyszer a maratont is le tudom futni, nagy álmom a New York maraton” – meséli Éva, aki a diétázás helyett is a sportolást javasolja. Nem igazán tud ugyanis diétázni, és bár szerencsés alkatnak tartja magát, amiért például nem szereti az édességet vagy a kenyérféléket, de húsból bármilyen mennyiséget meg tud enni. „Nem bírom éheztetni a szervezetemet, sose fekszem le éhesen. Akár hajnalban is képes vagyok kolbászt enni, ha éppen akkor kívántam meg. Inkább sporttal próbálom fitten tartani magam” – mondja Éva.

Szépségápolás

Éva nagyon fontosnak tartja a bőr hidratálását, ezért reggel és este is hidratáló krémet használ. „Nagyon száraz a bőröm, aminek megvan az az előnye, hogy például sosem volt pattanásom, sose kellett kozmetikushoz járnom. Ugyanakkor állandó ápolást, utánpótlást, hidratálást igényel. A krémeket váltogatni szoktam, hol erősebbet, hol gyengébbet használok, hogy ne szokjon hozzá egyikhez se a bőröm” – meséli a műsorvezető, aki számára azonban a hajápolás jelenti a legnagyobb kihívást. „A hajamra, amit csak lehet, rákenek, mondhatni én generálom a hajápoló cégek éves forgalmának legalább a felét” – mondja nevetve Éva.

Wellness Cafe tipp: Éva szerint a legfontosabb, hogy soha ne vonjunk meg semmi olyat magunktól, amit a szervezetünk megkíván, hiszen a vágyak, amiket elnyomunk magunkban nem biztos, hogy annyival előrébb viszik a fogyásunkat, mint amennyire fontos lenne, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. „Amit megkívánunk, azt együk meg nyugodtan, és sportoljunk sokat, hiszen ez később meghálálja magát.”

Fotó: Sugarbird

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X