Főoldal > AKTUÁLIS > Wellness pasik reflektorfényben: a foci-Eb 4 legjobb pasija

Wellness pasik reflektorfényben: a foci-Eb 4 legjobb pasija

focifutballmozgássport
0

Írta: and

Készítsd el valamelyik aznap játszó csapat tradicionális ételét, telepedj le a vacsival kedvesed mellé a kanapéra, és csodáld az EB legszexisebb pasijait. Ugye, nem is olyan rossz program a meccsnézés? Cristiano Ronaldo A portugál 25 éves srácnak nem indult gyorsan a karrierje, ma viszont töretlen népszerűségnek örvend, nemcsak a nők, hanem a szurkolók körében is. […]

Készítsd el valamelyik aznap játszó csapat tradicionális ételét, telepedj le a vacsival kedvesed mellé a kanapéra, és csodáld az EB legszexisebb pasijait. Ugye, nem is olyan rossz program a meccsnézés?

Cristiano Ronaldo

A portugál 25 éves srácnak nem indult gyorsan a karrierje, ma viszont töretlen népszerűségnek örvend, nemcsak a nők, hanem a szurkolók körében is. 2007-ben már szinte az összes létező futballdíjat elnyerte a Manchester United sztárjaként, jelenleg a Real Madrid csapatában játszik. Magánéletét nem kerülték el a tragédiák, alkoholista édesapja 2005-ben májkárosodásban halt meg. Különösen nehezen viselte ezt az időszakot, mert apját tartja a legfontosabb embernek az életében. Ő maga két éve lett édesapa, kisfiának édesanyjáról viszont máig nem adott ki információt. Épp ezért elterjedt a pletyka, hogy béranya szülte a gyerekét, mert valójában a férfiakhoz vonzódik. Annyi bizonyos, hogy egyedül neveli fiát, amiben édesanyja és nővére segítik.

Lionel Messi

A jóképű argentin labdarúgó, – aki ma már spanyol állampolgár is -, karriertörténete igazi csoda. Lionelnél 11 éves korában növekedési-hormon hiányt diagnosztizáltak, nem nőttek rendesen a csontjai. Úgy került Európába, hogy a Barcelona akkori sportigazgatója felajánlotta, hogy állja a kezeléseket, ha leszerződik a klubhoz. A kezelés sikeres volt, mára elérte a 170 cm-es magasságot, pedig 14 évesen még csak 140 cm volt. A Barca is megtalálta benne a számításait, tehetsége és bal lábas játéka miatt egyenesen Maradonához hasonlítják. Sporttehetségével nem egyedüli a családban, két unokatestvére is labdarúgó. Ha a pletykák igazak, hamarosan apai örömök elé néz, modell kedvese, Antonella Rocuzzo ugyanis gyermeket vár.

ronaldo.jpg ()

Cristiano Ronaldo. A további képek megtekintéséhez kattints a fotóra!

Iker Casillas

Casillas villámreflexéről híres, kapuja szinte verhetetlen. A madridi srác gyerekkora óta Real Madrid szurkoló, annyira lojális csapata iránt, hogy innen is akar majd visszavonulni. Nemcsak hűsége és sármos kinézete miatt, hanem szerénységéért is szeretjük. Nem éli a celebek botrányos életét, nincsenek sztárallűrjei, viszont sokat jótékonykodik és adományoz. A pletykák szerint hamarosan bekötik a fejét, gyönyörű műsorvezető barátnőjével idén nyárra tervezik az esküvőt. A részleteket teljesen titokban tartják, de annyi biztos, hogy az EB után lesz a nagy esemény.

Fernando Torres

A babaarcú, 28 éves fiút a mai napig El Nino-nak, azaz Kölyöknek szólítják. Ez a becenév nem a kinézetére utal, hanem tornádószerű lendületére. A spanyol fiú foci iránti érdeklődése korán kezdődött, furcsa módon először akkor határozta el, hogy focista lesz, amikor egy általa nézett TV-sorozatban a főszereplők profi focistákká váltak. Már 5 évesen leszerződött első klubcsapatához, ma a Chelsea játékosa. A többi focista is elismeri egyedülálló tehetségét, a szintén jóképű Wayne Rooney egyenesen példaképének tekinti. Igazi szuperpasi, hűséges és imád barkácsolni, otthoni bútorainak nagy részét is ő készítette. Felesége mindenben támogatja a háttérből, két gyerekük van: a hároméves Nora és a másféléves Leo.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X