Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját az év énekesnője

Így őrzi szuper alakját az év énekesnője

diétafutásmozgásszínpad
0

Írta: and

Az álmok akkor a legédesebbek, amikor valóra válnak. Ezt Tóth Gabi is így érezhette az idei VIVA Cometen, amikor magasba emelte az év legjobb női előadójának járó Comet-gömböt, amire évek óta várt. A megasztáros tehetségből lett elképesztően energikus énekesnő saját bevallása szerint elfáradt a díjátadó utánra, mégis kitartóan állta a sajtó képviselőinek kérdéseit, így a […]

Az álmok akkor a legédesebbek, amikor valóra válnak. Ezt Tóth Gabi is így érezhette az idei VIVA Cometen, amikor magasba emelte az év legjobb női előadójának járó Comet-gömböt, amire évek óta várt.

A megasztáros tehetségből lett elképesztően energikus énekesnő saját bevallása szerint elfáradt a díjátadó utánra, mégis kitartóan állta a sajtó képviselőinek kérdéseit, így a Wellness Cafe-nak is örömmel válaszolt. 

„Nagyon meghatódtam a színpadon, hiszen el sem tudom mondani, mennyire fontos nekem ez az elismerés. Nemcsak egy díjat jelent számomra, hanem lényeges visszaigazolás is arról, hogy a közönség szerint jó, amit csinálok” – magyarázta Gabi.

A mögöttünk elhaladók eközben megjegyezték, milyen fantasztikusan néz ki, amit az énekesnő elmondása szerint egyrészt a szerelemnek köszönhet, másrészt pedig annak, hogy egyre tudatosabban és egészségesebben él.

gabi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Három hónapja leszoktam a dohányzásról, és abszolút egészségesen is táplálkozom, nem nagyon eszem például tartósítószerrel készült ételeket, és igyekszem a napi öt étkezést betartani” – mondta.

Majd hozzátette: tulajdonképpen mindenből szed a tányérjára, amit megkíván, és persze jó alapanyagokból készül, de a mértéktartásra mindig odafigyel, és nem csábul el egy újabb adagra az asztalnál.

Gabi életében a mozgás is nagyon fontos szerepet játszik, és ez az elmúlt hónapok során csak még lényegesebb szerephez jutott az életében. „Mivel a párom sportoló, így be vagyok fogva én is rendesen: minden nap futunk és nagyon aktív életmódot folytatunk” – mondta a Wellness Cafe-nak.

Gabi tippje

„Ha egészségesen élsz, és rendszeresen mozogsz, az egész testeden fogod érezni a változást. Én szó szerint a saját bőrömön tapasztaltam ezt, ugyanis először az arcbőröm lett szebb és egyenletesebb. Tehát nemcsak az egészséged, hanem a külsőd miatt is érdemes figyelned az étkezésre és a rendszeres mozgásra!” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub/ Bársony Bence


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X