Főoldal > AKTUÁLIS > Rossz példát mutat: fogyasztópirulákkal marad vékony a szexi focistafeleség?

Rossz példát mutat: fogyasztópirulákkal marad vékony a szexi focistafeleség?

pirulaplasztikaisztár
0

Írta: and

A férfiak az angol fociválogatott sztárját, Steven Gerrardot irigylik, mert felesége, Alex Curran a harmadik

A férfiak az angol fociválogatott sztárját, Steven Gerrardot irigylik, mert felesége, Alex Curran a harmadik gyermekük születése után is elképesztő formában van, a nők pedig a focistafeleség vékony alakja miatt sárgulnak az Egyesült Királyságban és világszerte.

Ám sokak szerint a 29 éves Alex idomait nem kell irigyelnünk: a rossz nyelvek ugyanis azt beszélik, hogy vékonyságát fogyasztópirulákkal éri el. Az egyik brit lap értesülései szerint Sea Kelp kapszulákat szed, ami dietetikusok szerint a fogyást ugyan elősegítheti, de elég veszélyes lehet, hiszen egyelőre nem végeztek kutatásokat arra nézve, hosszútávon milyen hatásai vannak.

„Emellett az is számos veszélyt rejt magában, hogy a fiatal lányok elkezdik másolni kedvenc sztárjaik szokásait, így például a Sea Kelptől is azt remélik, hogy majd számukra is gyors súlycsökkenést tesz lehetővé, ezért sokan dönthetnek a kipróbálása mellett. Arra azonban nem gondolnak, hogy ez milyen veszélyekkel és milyen betegségek kockázatával járhat együtt” – nyilatkozta korábban a brit dietetikusok egyesületének egyik vezetője.

alex3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A modellként és újságíróként is ismert Alex persze azt állítja, vékonyságának semmi köze a veszélyes fogyasztópirulákhoz, hiszen több hírességgel és focistafeleséggel egyetemben ő is az egészséges életmód híve: rendszeresen sportol, és igyekszik helyesen étkezni.

„A táplálkozási szokásaim nagyon sokat változtak az elmúlt években. Korábban rengeteg szemetet ettem, illetve sokkal több minden került a tányéromra. Ha unatkozol, és nincs más dolgod, mint megtervezni a következő étkezést, bizony nehéz elkerülni, hogy ez a súlyodon is meglátsszon. De amióta ezen változtattam, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és magabiztosabban viselem akár a kedvenc kis trikóimat is” – mondta korábban. 

A focistafeleség, akit legutóbb ibizai nyaralásán kaptak lencsevégre egy aprócska fekete bikiniben, a napokban azt nyilatkozta, hogy nagyon keményen dolgozik azért, hogy három gyerkőc után is ilyen alakkal büszkélkedhessen. „Személyi edzőmmel heti háromszor sportolok, és bár korábban nagy partiarc voltam, manapság már ritkán megyek el bulizni: olyankor szinte biztos, hogy gyorskaját eszem, kialvatlan vagyok, és másnap képtelen leszek bármire is koncentrálni” – mondta.

Alex az edzőtermi súlyzós- és hasizom erősítő gyakorlatok mellett legszívesebben úszik és jógázik, illetve többször hangsúlyozta, mennyire szereti, hogy a férjével egymást tartják formában. Edzéseik helye pedig nem a konditerem vagy az uszoda, hanem elsősorban a hálószoba, ahol állítólag a lepedőakrobatikát űzik magas szinten.

Ami pedig az étrendjét illeti, a focistafeleség alacsony szénhidrátbevitelre törekszik. „Reggelire bogyós gyümölcsöket, joghurtot és teljes kiőrlésű gabonaféléket fogyaszt, ebédre halat és salátát eszik, vacsorára pedig szívesen választ szusit, és igyekszik este hat óra előttre időzíteni a napi utolsó étkezést” – mesélte a csinos sztár egyik barátja a sajtónak.

Majd hozzátette: az sem titok, hogy Alex a részletekre is nagyon odafigyel: mindig van nála ásványvíz és valami egészséges nassolnivaló, például banán vagy mandula. Így elkerülheti, hogy amikor hirtelen rátör az éhség, mindent befaljon, ami a keze ügyébe kerül – például egy-egy gyorsétterem kínálatából.

A szexi modell azt sem titkolja, hogy részben férje miatt akar vékony maradni, de a túlzott soványság elérése szerencsére nem szerepel a tervei közt. „Egészen más céljaim vannak: szeretnék egy negyedik kisbabát is Stevennel, két éven belül” – árulta el barátainak Alex Curran.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X