Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a Megasztár szexi csillaga

Így őrzi szuper alakját a Megasztár szexi csillaga

diétaénekesnőfogyókúramozgás
0

Írta: and

Nagy Adrira te is évekkel ezelőtt felfigyelhettél már, hiszen az énekesnő nevét és csodás hangj&

Nagy Adrira te is évekkel ezelőtt felfigyelhettél már, hiszen az énekesnő nevét és csodás hangját a Szinglik éjszakája című film fülbemászó betétdalában az egész ország megismerhette.

Adri később a Megasztár hatodik szériájának színpadán is bizonyította tehetségét és rátermettségét. És bár a tehetségkutatót nem nyerte meg, számos rajongót szerzett, és a szerelem is rátalált. 

Az énekesnőt sokan a verseny a legcsinosabb indulói közt tartották számon, Adri viszont meglepő dolgot mondott alakjáról a Wellness Cafe-nak, amikor elcsíptük egy rövid interjúra.  

„Eléggé hízékony alkat vagyok, ezért nem engedhetem el magam. Mindig nagyon odafigyelek, hogy csirkét, halat és salátát fogyasszak, illetve hanyagoljam a tésztát, a cukrot, és ne egyek fehér ételeket” – mondta.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A dögös énekesnő azt is elárulta, hogy ennek ellenére nagyon szereti a csokoládét, de kedvencét megtanulta egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. „Ha lefagyasztok némi fehérjeport, abból isteni jégkrémet lehet készíteni. De ha erre nincs időm, étcsokit majszolok tejcsoki helyett” – tette hozzá.

Adri természetesen a mozgást sem hanyagolja el: számára a futás az a mozgásforma, ami teljessé teszi a hétköznapokat, és mindig biztosítja a mozgás örömét. „Emellett nagy kedvencem lett a Power Plate, amitől szépen elkezdtem szálkásodni” – árulta el.

Az énekesnő kedvenc sporteszköze vibráció segítségével bírja munkára a test izmait, sőt, a narancsbőrrel is hatékonyan veszi fel a harcot. A Power Plate-tel akár heti kétszer harminc perc edzés után szemmel látható eredményeket lehet elérni. Ezért használják olyan sztárok is, mint például Kylie és Dannii Minogue, Coleen Rooney, vagy a szexi Bond-lány, Gemma Arterton.

Adri természetesen a kikapcsolódásra is szeretne időt szánni, ám ez most nem kis szervezést igényel, ugyanis számos felkérése van a nyárra. „Ezért nyaralás helyett inkább a Balatonra szeretnénk lemenni pár napra. Ősszel pedig rengeteg dolog történik majd: egy rendezvény arca leszek, és jön majd a nagylemezem, ami előtt még a nyár egy részét stúdióban fogom tölteni” – avatta be terveibe a Wellness Cafe-t Nagy Adri. 

Adri szépségtippje:

„Egy nagyon egyszerű dolgot javasolnék: minden este le kell mosni a sminket. Ez egy apró női dolog, de szerintem nagyon is fontos ahhoz, hogy egészséges és szép bőrünk legyen” – mondta.

Fotó: TV2


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X