Főoldal > AKTUÁLIS > Nem veszélyes ez? Nagyon lefogyott az X-Faktor mentora

Nem veszélyes ez? Nagyon lefogyott az X-Faktor mentora

diétafitneszfogyás
0

Írta: and

Hol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears botrányaival és súlyfeleslegével került a média f&

Hol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears botrányaival és súlyfeleslegével került a média fókuszába? Nos, a pop hercegnőjére pillantva úgy tűnik, elég messze, hiszen nemrég újra formába hozta magát, és vékony alakját meg is tudja őrizni.

Ennek a rossz nyelvek szerint csupán az az oka, hogy az X-Faktor illetékesei szerződésben kötötték ki, hogy a világsztár nem szedheti vissza pluszkilóit – legalábbis a műsor ideje alatt biztosan nem.

Britney barátai viszont biztosak abban, hogy az énekesnő egyszer s mindenkorra le akar számolni a súlyfeleslegével, és szeretne egészségesebben élni. Ennek kicsit ellentmond, hogy az X-Faktoros meghallgatások előtt egy nem éppen egészséges módszert választott az első néhány kiló ledobásához.

Egy brit lap májusi értesülései szerint Britney egy ideig kerülte a szénhidrátokat, sőt, a gyors fogyás érdekében addig ment el, hogy az ételeket gyümölcslevekkel helyettesítette – remélhetőleg csak néhány napig.

britney2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ez a módszer valamelyest hasonlít a hírességek másik őrült fogyókúrájára, a juharszirup diétára, melynek értelmében a fogyni vágyó napokig csak egy – víz, juharszirup, cirtromlé és Cayenne-i bors elegyéből álló – speciális italt fogyaszthat.

A diéta pártolói szerint ez a módszer rendkívül hatékony, mert nemcsak gyors és látványos fogyást biztosít, de méregteleníti is a szervezetet. Hátránya viszont, hogy a diétázó naponta csak 600 kalóriát vihet be a szervezetébe, ami kevesebb, mint egy egészséges nő számára ajánlott mennyiség harmada!

Arról nem is beszélve, hogy a változatos és egészséges ételekből álló táplálkozás helyett felborul a tápanyagok bevitelének egyensúlya, illetve hamar eltűnik az étkezések és az étel élvezetének öröme.

Britney viszont szerencsére nem ment túl messzire a diétázásban: az első néhány napon nem volt túl kegyes a testével, de a hírek szerint hamar visszaszokott a szilárd táplálékra. Igaz, a szénhidrátok bevitelére a mai napig nagyon figyel, és kedvenc gyorséttermeit sem igazán látogatja. Emellett nemet mond az alkoholra, a szénsavas üdítőkre és az édességek minden formájára is.

Az elfogyasztott kalóriákat pedig kemény edzésekkel dolgozza le. Bennfentesek szerint szinte minden nap mozog, méghozzá több órát: a kardiógyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végez.

A világsztár korábban rengeteg tánccal formálta irigylésre méltóra az alakját, de mostanában erre valószínűleg már nem jut ideje. Hiszen az X-Faktor felvételei és a szigorú edzésrend betartása mellett kétgyermekes anyuka is, és mindent elkövet, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse két kisfiával.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X