Főoldal > AKTUÁLIS > Titokban férjhez ment a gyönyörű sorozatsztár

Titokban férjhez ment a gyönyörű sorozatsztár

diétaéjszakafogyókúragerincpilatessztár
0

Írta: and

Jó ideje találgattuk, miért nem megy hozzá kedveséhez az Így jártam anyátokkal bájos

Jó ideje találgattuk, miért nem megy hozzá kedveséhez az Így jártam anyátokkal bájos sztárja, Cobie Smulders, hiszen évek óta a legnagyobb boldogságban élnek együtt: miután 2009-ben eljegyezték egymást, megszületett a kislányuk, Shaelyn, akivel teljes lett a család.

És most az esküvőre is sort kerítettek! Külföldi lapok beszámolója szerint a sorozatsztár és szerelme, Taran Killam a kaliforniai Solvangben mondták ki a boldogító igent, méghozzá 300 barátjuk előtt, akik közül senki sem fecsegte ki a fotósoknak, hol és mikor lesz a szertartás. Így a sajtó már csak utólag szerzett tudomást a házasságkötésről, és közölhették az örömteli hírt.

Cobie biztosan gyönyörű és csinos volt esküvője napján, hiszen vékony alakjának megtartását régóta komolyan veszi. Ez nem végtelen fogyókúrákat jelent számára, hanem odafigyelést, kiegyensúlyozott táplálkozást, na és persze mértékletességet.

cobie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 30 éves színésznő jól tudja például, hogy hiába imádja az egészségtelen ételeket, például a sültkrumplit és a sajtos makarónit, ezeket nem eheti minden étkezésnél, sőt, minden nap sem. Néha viszont bűntudat nélkül megengedhet magának egy gyerekadagot ezekből az ételekből, főleg akkor, ha a bevitt kalóriatöbbletet gyorsan le is tudja mozogni.

Az Így jártam anyátokkal Robinja egyébként egy interjúban elárulta, hogy a rendszeres sportra nem is annyira az elhízástól való félelmei miatt van szüksége, hanem egészségének megőrzése végett.

„Régóta járok pilates órákra, de ezt elsősorban nem azért csinálom, mert vékony akarok maradni, hanem azért, hogy 70 évesen se fájjon majd a gerincem. Az egészséges és fittségem sokkal fontosabb számomra, mint az, hogy hány kiló vagyok” – nyilatkozta.

A 173 cm magas sztárt egyébként azt is elárulta a szülés után, hogy nem diétával nyerte vissza sokak által irigyelt vonalait. „Nem fogyókúráztam, mert szoptattam a babát, emellett pedig úgy érzem, a jó géneknek is köszönhetem, hogy nagyon gyorsan visszanyertem az alakom. Sokat nem híztam a várandósságom alatt, így nem is maradt rajtam sok felesleg a szülés után” – mondta.

Kislánya érkezése óta pedig elképesztően elfoglalt. „Dolgozó anyukaként elég elfoglalt vagyok, de nem panaszkodom, mert a munkaidőm rugalmas, és sok segítséget kapok. Különben Anyukám négy gyereket nevelt fel egyedül, szóval az én helyzetem egész könnyűnek mondható” – mesélte korábban egy amerikai magazinnak.

Mi van Cobie ágya mellett?

„Mostanában egy könyv, ébresztőóra, egy üveg ásványvíz és a riasztóm távirányítója van velem, ha esetleg betörnének hozzánk éjszaka” – árulta el egy újságíró érdekes kérdésére válaszolva egy korábbi interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X