Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját a Madách Színház színésznője, Balla Eszter

Így őrzi alakját a Madách Színház színésznője, Balla Eszter

diétaegészségszínésznő
0

Írta: and

Elbűvölő, mosolygós és nagyon csinos. Nem is csoda hát, ha Balla Eszter hatalmas tapsot kapott, amikor a Marie Claire

Elbűvölő, mosolygós és nagyon csinos. Nem is csoda hát, ha Balla Eszter hatalmas tapsot kapott, amikor a Marie Claire Fashion Days keretében megrendezett exkluzív divatshow-n megnyitotta Konsánszky Dóra bemutatóját.

A színésznőt a backstage-nél sikerült elcsípnem egy rövid interjúra, de először magától értetődő volt, hogy a divatról váltunk pár szót. „Szerintem lényeges, hogy egy nő mindig a kora szerint öltözködjön. Persze, 20 évesen én is sok mindent felvettem, olykor őrületes szereléseket is, de ennek vége” – mesélte mosolyogva a Madách Színház színésznője.

Majd hozzátette: kislánya születése óta a kényelmes holmikat keresi, de anyukaként is nőiesen öltözik. „Emellett feltűnt, hogy egyre kevesebb ruhadarabom van. Korábban megvettem a pár ezer forintos pólókat, amikkel szintén nincs baj – a fiatalabb korosztály kedvencei. De én már inkább a jobb anyagokat, a kicsit magasabb minőséget keresem” – mondta.

balla2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezután arról kérdeztem a színésznőt, milyen étrenddel tud ilyen karcsú maradni. „Ha bárki rám néz, azt gondolhatja, hogy itt egy szálkás csaj, aki egész nap csak sportol. De ez nem így van. Ilyen az alkatom, aminek egyrészt örülök, másrészt viszont belátom, hogy ez sokáig nem inspirált az egészséges életmódra” – árulta el.

A közelmúltban viszont úgy érezte, saját és a családja egészsége miatt fontos, hogy változtasson. „Nem az alakom, hanem a szervezetem miatt volt ez lényeges számomra, mert már nem éreztem olyan jól magam a bőrömben. Ezért a férjemmel változtattunk az étkezési szokásainkon” – mesélte.

Ennek értelmében igyekeznek minél könnyebb és egészségesebb ételeket fogyasztani, például friss zöldséget és gyümölcsöt, Eszter pedig mértéket tart nagy kedvence, a csokoládé fogyasztásában is. „Arra törekszünk, hogy a savasító ételeket kerüljük” – tette hozzá.

A színésznő és családja életében a sport is jelen van, ő például futni szeret. „Régen a Margitszigeten futottam, ahol remekül le lehet mérni, hogy meddig tudunk eljutni. És tényleg napról napra képes az ember többet futni” – mondta.

Eszter a Wellness Cafe kérdésére felidézte az első, futással kapcsolatos élményeit is.  „Először egy barátnőm vitt el, és nagyon nem szerettem ezt a mozgásformát, de ez idővel megváltozott. Nekem két hónap kellett ahhoz, hogy lefussak másfél, majd két szigetkört. A sikernél jobb motivációt pedig keresve sem találtam volna” – tette hozzá.

És bár sokak szerint a futás egy monoton mozgásforma, a színésznő azt mondja, őt nemcsak kikapcsolja, hanem számos új ötlet és kreatív energia is ekkor születik meg benne. „Ami viszont még hiányzik az életemből, az valami társas sport. Remélem, hamarosan megtalálom ebben is a hozzám leginkább passzolót” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X