Főoldal > AKTUÁLIS > 15 kilót fogyott a tehetségkutató sztárja

15 kilót fogyott a tehetségkutató sztárja

fitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Szirota Jennifer nevét sokan már 2010-ben megjegyezték, amikor az X-Faktor legjobb 24 versenyzője közé került,

Szirota Jennifer nevét sokan már 2010-ben megjegyezték, amikor az X-Faktor legjobb 24 versenyzője közé került, de a 2012-es Csillag születik döntőjéből is sokan emlékezhetnek rá, hiszen a végső győzelemre is sokáig esélyes volt.

Jenny számára ma is rendkívül fontos a zene, rajongói pedig számos fellépésen találkozhatnak vele. És valószínűleg nemcsak csodálatos hangja miatt kapja egyik dicséretet a másik után, hanem amiatt is, hogy szépen meg tudja tartani a súlyát. Ugyanis egy nagy fogyáson van túl, ami neki volt fontos, saját maga miatt. 

„Mielőtt sikerült leadnom 15 kilót, gyakran még éjfélkor, vagy hajnal 1-kor megettem a tábla csokit és a csomag chipset. Ennek köszönhetően egy idő után elértem a 60 kilót. De mivel csak 155 centiméter magas vagyok, 60 kilósan már nem éreztem jól magam a bőrömben” – árulta el Jenny.

Majd hozzátette, hogy elég rövid idő alatt sikerült elérnie a saját maga által kitűzött célt. „Tavaly márciusban kezdtem diétázni, és 2 hónap alatt el is értem a kívánt eredményt. Azóta Schobert Norbinak köszönhetően tartom a súlyom, vagyis aerobikozom. Általában DVD-ről végzem a gyakorlatokat, de a jövőben talán személyesen is ellátogatok néhány órára” – árulta el.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A tehetségkutató fiatal felfedezettje szerint súlya megtartásának másik fontos alappillére az odafigyelés és a tudatosság. „Mióta leadtam a pluszkilókat, éjfélkor már nincsen csoki, se chips. Ezek helyett, ha megéhezem, inkább könnyű és egészséges falatokat választok” – mondta.

Jenny a fellépések miatt nem tudja betartani a sokaknál működő szabályt, hogy este 6 után már ne egyen, de arra módosította, hogy akkor már tényleg csak könnyű ételt fogyaszt, abból is keveset. „Mivel általában éjfélkor, vagy később alszom el, este 8-9 körül egy joghurt vagy egy kis gyümölcs még simán belefér” – mesélte.

Elfoglaltságai és a zenészélet sajátosságai miatt néha problémát jelent számára a rendszeresség, de igyekszik erre is ügyelni. „A reggelit nagyon fontosnak tartom, hogy legyen energiám a nap további feladataira, de az ebéd vagy a vacsora olykor elmarad. Tudom, hogy ez nem helyes, ezért próbálok rá odafigyelni” – mondta.

Ezen még saját bevallása szerint dolgozni fog a jövőben, de annak nagyon örül, hogy immár másfél éve sikerül tartania a súlyát. „A mozgás és az odafigyelés mellett szerintem nálam a stressz is hozzájárul ahhoz, hogy ne szaladjanak fel a kilók” – árulta el.

„Egy ismerősöm mondta egyszer, hogy Cserháti Zsuzsa az utolsó koncertjéig folyamatosan izgult, és úgy érzem, én ugyanilyen típusú ember vagyok. Nehezen tudom kezelni és leküzdeni a stresszt, de a színpadon az első dal után a zene annyira lenyugtat, hogy onnantól már csak arra figyelek” – árulta el. 

Fotó: RTL KLUB/ Bársony Bence


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X