Főoldal > AKTUÁLIS > Titokban férjhez ment a legfittebb színésznő

Titokban férjhez ment a legfittebb színésznő

diétaesküvőfittmozgássztár
0

Írta: and

Ha nem karrierje és sportos alakja miatt beszélnek róla, akkor Jessica Bielt valószínűleg magánélete

Ha nem karrierje és sportos alakja miatt beszélnek róla, akkor Jessica Bielt valószínűleg magánélete kapcsán emlegetik az újságírók és a rajongók. Legutóbb is épp ezért cikkeztek róla, ugyanis a színésznő titokban feleségül ment szerelméhez, Justin Timberlake-hez.

A ceremóniára még októberben került sor, méghozzá egy dél-olaszországi villa pazar díszletei közt, amit külföldi lapok információi szerint 1 millió dollárért bérelt ki a pár. Az esküvő további kiadásaira sem sajnálták a pénzt, bennfentesek becslései szerint a pár összköltsége 6.3 millió dollárra, vagyis 1 milliárd 400 millió forintra rúg.

Ebbe a villabérlés mellett beletartozik az étel- és italkínálat, a tűzijátékok és egyéb szórakoztató programok ára, valamint az útiköltség, illetve legközelebbi hozzátartozóik és barátaik útjának finanszírozása is, amit a sztárpár nagylelkűen magára vállalt.  Egy barátjuk szerint ráadásul nemcsak ezeket a költségeket állták, hanem azt is, hogy mindannyian egy teljes hétig vigadhassanak az elképzelhető legszuperebb körülmények között.

jessica2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Jessica most nyilván nagyon boldog, hiszen az elmúlt évek során nem egyszer olvashattunk arról, hogy kapcsolatuk Justinnal mégsem állja ki az idő, no meg Hollywood próbáit. Végül azonban úgy tűnik, minden akadályon felül tudtak emelkedni, és immár ki is nyilvánították, hogy egymás mellett van a helyük.

A 30 éves színésznő valószínűleg feleségként sem fogja hanyagolni az edzőtermek látogatását, hiszen nála a sport életforma. „Nem tudom elképzelni a napjaimat mozgás nélkül. Persze számomra is fontos, hogy motivált maradjak, ezért megvannak a magam kis trükkjei. Nagyon szeretem például váltogatni a mozgásformákat, illetve a kinti sportokat és az edzőtermi gyakorlatokat. Így garantáltan nem fogom elunni a mozgást” – nyilatkozta korábban.

Jessica kedvenc mozgásformáit nehéz lenne felsorolni, hiszen a szexi sztár szinte bárhol és bármikor sportol, ha kedve tartja. Imádja a vizet, a vízi sportokat és a tengerparton végezhető mozgásformákat, de szívesen megy túrázni vagy edzőterembe is.

A konditeremben az egész testét átmozgatja, amihez egyik kedvenc eszköze a medicinlabda. „Amíg nem használtam, nem gondoltam volna, hogy ennyi izmot átmozgathatok ezzel” – árulta el korábban.

És bár a Pilates- és jógaórákat is szereti, de neked is azt tanácsolja, hogy a látványos eredmény érdekében ezeket egészítsd ki kardióval, például futással vagy spinninggel, és végezz súlyzós gyakorlatokat kis súlyokkal. 

Ami pedig a táplálkozást illeti, aktív életmódja és szerencsés alkata miatt Jessica szinte bármit megehetne, mégis komoly elvei vannak. „Bio ételeket eszem, a finomított élelmiszereket kerülöm. Kedvenc nasijaim a dió és a mogyorófélék, mert ezek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is” – mondta.

A színésznőről sokan azt gondolják, hogy egy percre sem tud elszakadni az edzésektől és az egészséges étrendtől, de ő nemrég ennek épp az ellenkezőjét hangsúlyozta. „Minden héten beiktatok egy-egy pihenőnapot, amikor azt eszem, amit csak megkívánok, és ha kedvem tartja, egész nap csak heverészek vagy masszázsra megyek. Szerintem mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X